ΓενικάΚοζάνη

Έκτακτη απόφαση στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης – Η Γυναικλογική-Μαιευτική μεταφέρεται στη Χειρουργική και γίνεται αποκλειστικά για ύποπτα περιστατικά κορωνοϊοϋ – Πότε και πώς θα μετατραπεί και η Ψυχιατρική Κλινική

Σημαντικές φαίνεται πως είναι οι αποφάσεις στη σημερινή, πρωινή έκτακτη σύσκεψη που είχαν οι διοικητές των νοσοκομείων της περιοχής, παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, του αντιπεριφερειάρχη Υγείας και του διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δραματική κατάσταση που έχει δμιουργηθεί μετά την αύξηση-σοκ των κρουσμάτων κορωνοϊού εξετάζεται, μεταξύ άλλων, να μεταφερθεί η Γυναικλογική-Μαιευτική Κλινική στη Χειρουργική, με την πρώτη να μετατρέπεται σε χώρο φιλοξενίας των ύποπτων περιστατικών για covid-19.

Στην περίπτωση, επίσης, που συνεχιστεί η δραματική αυτή εικόνα, τότε σε χώρο φιλοξενίας ασθενών με κορωνοϊό θα μετατραπεί και η Ψυχιατρική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Πηγη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα