ΚοζάνηΣτιγμιότυπα

Ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κτηνιατρείο απέκτησε ο Δήμος Κοζάνης (Φωτογραφίες)

Ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κτηνιατρείο απέκτησε ο Δήμος Κοζάνης, ενισχύοντας το πρόγραμμα διαχείρισης ζώων συντροφιάς. Η ίδρυση του Δημοτικού Κτηνιατρείου Κοζάνης αποτέλεσε δομικό στόχο της δημοτικής αρχής, ο οποίος επετεύχθη και συμπεριλαμβάνεται στον στρατηγικό σχεδιασμό του δήμου.

Αρχικά, στο Δημοτικό Κτηνιατρείο, θα μπορούν να πραγματοποιούνται κτηνιατρικές εργασίες που εμπίπτουν στις υποχρεώσεις του δήμου από το Ν.4830/2021 προς τους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να ενισχυθούν σημαντικά οι στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς από εθελοντικές ομάδες κτηνιάτρων ή μεμονωμένους εθελοντές κτηνιάτρους που θα αποδέχονται τις προσκλήσεις του Δήμου Κοζάνης.
Το Δημοτικό Κτηνιατρείο αποτελείται από τέσσερις χώρους. Δύο χώρους εξεταστηρίου-χειρουργείου, χώρο ανάνηψης και αναμονής των ζώων και χώρο διοίκησης με γραφείο κτηνιάτρων.

Ο σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός του, υπερβαίνει κατά πολύ τα ελάχιστα που ορίζει η νομοθεσία. Με αιματολογικούς και βιοχημικούς αναλυτές, συσκευή εισπνευστικής αναισθησίας και πλήρη εξοπλισμό χειρουργείου, το Δημοτικό Κτηνιατρείο θα αποτελέσει ισχυρό εργαλείο για την αποτελεσματικότερη διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα