LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 17 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια μείξη δυναμικών ενεργειών. Η προκλητική όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα θέτει σε δοκιμασία την υπομονή σου, ωθώντας σε προς βαθιές σκέψεις για τις προσωπικές και κοινωνικές σου αξίες. Πρόκειται να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, ιδιαίτερα αν θέματα εμπιστοσύνης ή εξουσίας βρεθούν στο προσκήνιο. Πάντως, η Σελήνη στην Παρθένο, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, φέρνει μια πνοή ανανέωσης

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να εξερευνήσεις νέους τρόπους για να ενισχύσεις τις ρομαντικές σου σχέσεις, ανοίγοντας διαύλους επικοινωνίας που ήταν κλειστοί. Τα αισθηματικά σου μπορούν να ενισχυθούν μέσα από την ξεκάθαρη επικοινωνία, χωρίς παιχνίδια μυαλού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ικανότητά σου να αναπροσαρμόζεσαι θα βοηθήσει στο να κρατήσεις τα οικονομικά σου σε καλή κατάσταση και να διατηρήσεις την εργασιακή σου αποδοτικότητα υψηλή. Απόφυγε τις βεβιασμένες αποφάσεις και το οικονομικό ρίσκο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπημένε Ταύρε, η Παρασκευή προσφέρει μια ιδιαίτερη δυναμική στην καθημερινότητά σου. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ξυπνάει εσωτερικές αναστατώσεις και σε ωθεί να επανεξετάσεις τη σχέση σου με την εξουσία και τον έλεγχο, είτε στο επαγγελματικό είτε στο προσωπικό επίπεδο. Ενδέχεται να αισθανθείς πίεση να διεκδικήσεις ή να υπερασπιστείς τις αξίες σου. Η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό χαρίζει ευκαιρίες για έναρξη νέων γνωριμιών που υπόσχονται τρέλα και ανανέωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε άριστη κατάσταση, όπως προαναφέρεται, γιατί υπάρχουν θετικές όψεις που βοηθούν στην ανανέωση της σχέσης σου ή στη δημιουργία νέων. Βέβαια, θα χρειαστεί να αποφύγεις τυχόν κρίσεις ζήλιας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, οι δυναμικές όψεις της ημέρας συνεισφέρουν σε μια αναζήτηση καινοτομίας και δημιουργικών λύσεων. Ενθαρρύνεται η ενασχόληση με οικονομικά πλάνα που ενσωματώνουν νέες ιδέες, παρά την υπάρχουσα αβεβαιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, αναμένεται να βυθιστείς σε πολλαπλές σκέψεις. Η αστρολογική σύνθεση της ημέρας φέρει, πια, στην επιφάνεια θέματα ελέγχου και μεταμόρφωσης, καθώς ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να αναθεωρήσεις βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις και να ανακαλύψεις κρυφές αλήθειες στην επικοινωνία σου με άλλους. Από την άλλη, η Σελήνη στην Παρθένο, σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, υπόσχεται ενδιαφέρουσες και αναζωογονητικές αλλαγές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περιμένεις απρόβλεπτες στιγμές και ευχάριστες εκπλήξεις στην ερωτική σου ζωή. Βέβαια, θα χρειαστεί να αποφύγει τις σκέψεις του παρελθόντος, διαφορετικά θα χαλάσει η διάθεσή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βιώνεις μία εξαιρετικά παραγωγική ημέρα, εφόσον εστιάσεις στη δημιουργικότητα και αποφύγεις τις συγκρούσεις με συναδέλφους. Έχεις καινοτόμες ιδέες και λύσεις που είναι σε θέση να ανανεώσουν την εργασιακή σου ρουτίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καρκίνε, αυτήν την Παρασκευή, το αστρολογικό σκηνικό σηματοδοτεί μια μέρα βαθιάς προσωπικής και κοινωνικής εξερεύνησης. Η πίεση που εκτιμάται να αισθανθείς λόγω του τετραγώνου μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα συνεπάγεται σημαντικές και ενίοτε απαιτητικές διαπραγματεύσεις σε θέματα που αφορούν την κοινωνία ή τις φιλίες σου. Η ένταση αυτών των συνομιλιών σε ωθεί σε μία βαθύτερη κατανόηση ή ακόμη και σε αποκαλύψεις. Τα καλά νέα είναι πως, σήμερα, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό εγγυάται έναν αέρα ανανέωσης και απρόβλεπτες στιγμές αναζωογόνησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις και συναρπαστικές ανατροπές στην ερωτική σου ζωή, καθιστώντας την ημέρα ιδιαίτερα διασκεδαστική και ρομαντική. Τα αισθηματικά σου θα αποτελέσουν διέξοδο διαφυγής από προβλήματα άλλων επιπέδων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το έντονο επικοινωνιακό κλίμα απαιτεί εγρήγορση στα επαγγελματικά. Γίνονται ανταγωνιστικές συζητήσεις. Μείνε σταθερός στις αξίες σου και απόφυγε να αφήσεις τις εξωτερικές πιέσεις να επηρεάσουν τις επαγγελματικές ή δημιουργικές αποφάσεις σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η Παρασκευή έχει τις δυνατότητες της, μα παρουσιάζει και τις προκλήσεις της. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θέτει εμπόδια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, οδηγώντας σε προς μία βαθύτερη ανάλυση και κάποιες συνειδητοποιήσεις που αφορούν την εξισορρόπηση των θέλω σου με εκείνα των άλλων. Το τρίγωνο από την Σελήνη στην Παρθένο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, σου επιτρέπει να επιτύχεις στα οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προκύπτουν ευκαιρίες για ανανέωση και ενθουσιασμό. Η έκφραση των πραγματικών σου συναισθημάτων και η ανάγκη σου για να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες με το ταίρι σου ή στον κοινωνικό σου κύκλο, φέρουν θετικές ερωτικές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιδιώκεις επαγγελματική σταθερότητα και ασφάλεια. Παρατηρείς, όμως, προκλήσεις στην διαχείριση πόρων ή έργων, όμως η διαίσθησή σου και η δημιουργικότητά σου θα σε οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις και σωστές επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, αυτή η Παρασκευή έρχεται με ένα μίγμα ευκαιριών και προκλήσεων. Η επιρροή του Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προκαλεί στιγμές έντασης, ιδιαίτερα στις προσπάθειες για οργάνωση και επικοινωνία. Αναμένεται να αντιμετωπίσεις κάποιες πνευματικές προκλήσεις ή παρεξηγήσεις, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία. Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε θετική όψη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό προσφέρει αισιοδοξία και δύναμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ενισχύεται η επιθυμία για ανανέωση και εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή. Είναι μία καλή στιγμή για να πειραματιστείς με νέους τρόπους έκφρασης και να δημιουργήσεις αξέχαστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, οι συνθήκες ευνοούν την αναζήτηση βαθύτερων αλλαγών και την εφαρμογή νέων ιδεών που πρόκειται να οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη βελτίωση. Είναι απαραίτητο να προσέξεις τις λεπτομέρειες στις διαπραγματεύσεις και τις συμβάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή ενδέχεται να γεννηθούν τάσεις για βαθιά και προσεκτική ‘ανασκαφή’ στα συναισθήματά σου. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα απαιτεί προσοχή στις επικοινωνίες σου, αφού κάποιες έντονες συζητήσεις ή αποκαλύψεις μπορεί να σε αναστατώσουν. Το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης στην Παρθένο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη επιτρέπουν νέα και παρασκηνιακά ξεκινήματα με οικονομικό όφελος. Μαζί, μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές ή κληρονομικές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι θετικές όψεις της ημέρας προσφέρουν ψυχολογική ανανέωση και ανατροπές που μπορούν να οξύνουν την ερωτική σου ζωή με ξαφνικές εκπλήξεις ή ευκαιρίες για κάποιες καινούριες ερωτικές συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν προκλήσεις που αφορούν τη διαχείριση πόρων ή μερικές φοβίες που οδηγούν σε αυτοσαμποτάζ. Συνιστάται να παραμείνεις συντονισμένος με τη διαίσθησή σου και να εκμεταλλευτείς τις δημιουργικές σου ιδέες ώστε να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σκορπιέ, η Παρασκευή φέρνει μια έντονη ενέργεια που επηρεάζει τα θέματα του σπιτιού και τις κοινωνικές σου σχέσεις. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ενδέχεται να φέρει ένταση και βαθιά αναστάτωση στις σχέσεις σου, απαιτώντας να αντιμετωπίσεις με αντοχή και αποφασιστικότητα τις ψυχολογικές πιέσεις ή τις δυσκολίες στην επικοινωνία. Πάντως, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό σου χαρίζει αισθηματική ανανέωση και εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφράσει αισθήματα με τρόπο ανοιχτό και απρόβλεπτο. Έτσι, θα εντυπωσιάσεις τον ερωτικό σου στόχο ή το σύντροφό σου. Τα αισθηματικά σου, παρά τα εμπόδια, παρουσιάζουν ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα απαιτεί προσοχή στις λεπτομέρειες και στην διαχείριση των πόρων σου. Η ανάγκη για σταθερότητα συνδυαστικά με μερικές απρόσμενες ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να εντοπίσεις νέους δρόμους για πρόοδο και επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπημένε Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, ετοιμάσου για μια ημέρα όπου ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρει εντάσεις και αναγκαστικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Υπάρχει μία μικρή εμμονή με την επιτυχία και είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις κάποιες από τις συνήθειές σου. Μαζί, υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες ή προκλήσεις που θα απαιτήσουν σοβαρή σκέψη και στρατηγική. Πάντως, το τρίγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη σε βοηθούν να επιτύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι καλή μέρα για να δοκιμάσεις νέα πράγματα με τον σύντροφό σου ή να γνωρίσεις κάποιον νέο αν είσαι μόνος. Από την άλλη, προτεραιότητά σου αποτελεί η εργασιακή ζωή, οπότε δεν εκμεταλλεύεσαι τέτοιες ευκαιρίες απαραίτητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μέρα μπορεί να φέρει κάποιες ταραχές που θα σε προτρέψουν να αναθεωρήσεις τα οικονομικά σου σχέδια ή τους στόχους στην καριέρα σου. Επικεντρώσου σε συζητήσεις και αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη μακροπρόθεσμη σταθερότητά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρει προκλήσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, καθώς και αναστάτωση σε οικονομικά ή φιλοσοφικά θέματα. Προσπάθησε να μην αφήσεις την πίεση να επηρεάσει τη λογική σου και μην φανατίζεσαι με τις απόψεις σου. Το θετικό είναι πως η Σελήνη από την Παρθένο σε θετική όψη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό αποκαθιστούν τις δυσκολίες μέσα από όμορφες στιγμές με τα παιδιά σου ή με ένα δημιουργικό χόμπι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βιώνεις, σήμερα, ευχάριστες και αναζωογονητικές στιγμές που πρόκειται να ανανεώσουν τη σχέση σου ή να σε κάνουν πιο ελκυστικό προς τις νέες γνωριμίες. Επικεντρώσου στην προσωπική σου ζωή κι άφησε την πολλή δουλειά για άλλη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν δυναμικές εξελίξεις, αλλά απαιτείται προσοχή στις λεπτομέρειες και στη διαχείριση των πόρων σου. Μπορείς να βρεις λύσεις σε τυχόν οικονομικά εμπόδια, αλλά πιο πολύ σε βοηθά η δημιουργική σου σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρει κάποιες προκλήσεις στην επικοινωνία με την οικογένεια ή σε ζητήματα σπιτιού. Παρατηρούνται εντάσεις ή αναπάντεχες αποκαλύψεις που απαιτούν την προσοχή σου. Το καλό είναι ότι η Σελήνη από την Παρθένο σε ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό σε υποστηρίζουν σε κάθε προσπάθεια να σταθεροποιήσεις μία κατάσταση στα οικονομικά ή να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικρατεί μία αίσθηση ανανέωσης και υπάρχουν δυνατότητες για απρόσμενες, αλλά ευχάριστες ανατροπές στα αισθηματικά σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για βαθύτερη σύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα κι απόφυγε τους περιττούς καβγάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα δωρίζει δυναμικές στιγμές για να επιτύχεις επαγγελματικούς στόχους, αλλά απαιτείται προσοχή στις λεπτομέρειες και στη διαχείριση των συνεργασιών σου. Επικεντρώσου στη στρατηγική αντί για τις βιαστικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα Παρασκευή, Ιχθύ μου, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε βυθίζει σε σκέψεις του παρελθόντος και μπορεί να προκαλέσει κάποιες πνευματικές αναζητήσεις ή διαφωνίες σε φιλοσοφικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα. Αισθάνεσαι ότι οι απόψεις σου αμφισβητούνται ή ανακαλύπτεις στοιχεία που σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις πεποιθήσεις σου. Η ημέρα είναι θετική για ζητήματα συνεργασιών, χάρη στην Σελήνη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και την Αφροδίτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε μία άριστη στιγμή για να αναζωπυρώσεις την ρομαντική σου ζωή με απρόβλεπτες κινήσεις ή να εκπλήξεις το ταίρι σου ή τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Τα αισθηματικά σου παίρνουν τα πάνω τους εφόσον αποφύγεις περιττούς καβγάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνεις συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που θα απαιτήσουν διπλωματία και προσεκτικό σχεδιασμό. Διατήρησε ηρεμία και μην επιτρέπεις στην εξωτερική πίεση να επηρεάσει τις αποφάσεις σου. Διακρίνεσαι από δυνατές επικοινωνιακές ικανότητες. Εκμεταλλεύσου τις.

oroskopos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα