Γενικά

Επιστρέφει το Κωνσταντίνου και Ελένης με νέα επεισόδια, 20 χρόνια μετά;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” αφού μετά τα απίθανα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει στις επαναλήψεις γίνονται σκέψεις για να επιστρέψει!

Συγκεκριμένα και την Τρίτη, η σειρά του ΑΝΤ1 τερμάτισε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ασκούνται πιέσεις στον Χάρη Ρώμα αλλά και στην Άννα Χατζησοφιά να βρουν τρόπο ώστε να επιστρέψει η σειρά με καινούργια επεισόδια, όπως συνέβη και με το “Καφέ της Χαράς”!

Μπορεί το σενάριο επιστροφής του ‘Κωνσταντίνου και Ελένης” να έχει διαψευστεί από πολλούς αλλά φαίνεται πως στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν πάρει απόφαση να πείσουν τον… Κωνσταντίνο Κατακουζηνό και την Ελένη Βλαχάκη να επιστρέψουν, 20 χρόνια μετά, με καινούργια επεισόδια.

Επιστρέφει το Κωνσταντίνου και Ελένης με καινούργια επεισόδια

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός φέρεται να μην δείχνει θετικός σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού τα χρόνια έχουν περάσει και οι πρωταγωνιστές έχουν αλλάξει αρκετά. Ωστόσο το γεγονός πως το… σενάριο έμεινε ορθάνοικτο με το τέλος της σειράς αφήνει όλα τα σενάρια πιθανά!

Το μόνο σίγουρο είναι πως στον ΑΝΤ1 θα συνεχίσουν τις πιέσεις προς κάθε εμπλεκόμενο ώστε να επιστρέψει το “Κωνσταντίνου και Ελένης”! Άλλωστε, όπως αποδείχθηκε και με το “Καφέ της Χαράς”, τα σίριαλ που στιγμάτισαν την ελληνική τηλεόραση τα λατρεύει το τηλεοπτικό κοινό και τα αγκαλιάζει και με την επιστροφή τους! Ποιος άλλωστε δεν θα έβλεπε νέα επεισόδια από το σπίτι στο Μαρούσι, ακόμα και αν το σενάριο “έμπαζε”!

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα