LifestyleΓυναίκα

Εργαζόμενη και μητέρα δυο παιδιών από την Κοζάνη πέρασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εργαζόμενη και μητέρα δυο παιδιών, πέρασε” στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη σχολή “Πολιτικές επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση”
Άλλη μια εργαζόμενη και μάλιστα μητέρα δυο παιδιών κατάφερε να “περάσει” σε μια αξιόλογη σχολή στην Αθήνα.
Πρόκειται για την κα Πέρη Κύρου, με καταγωγή από τον Κρόκο Κοζάνης, υπάλληλος στον τομέα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, στην Περιφέρειά Δυτικής Μακεδονίας, η οποία κατάφερε να εισαχθεί στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη σχολή “Πολιτικές επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση”.
Το όνειρο της Πέρης ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια όταν αποφάσισε να εγγραφεί στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κοζάνης, φτάνοντας στο σήμερα, όπου πέτυχε το στόχο της.
Όπως είπε η ίδια: 
‘Είχα βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, ότι μπορώ να τα καταφέρω και τελικά τα κατάφερα. Ήταν λιγάκι δύσκολη η όλη προσπάθεια, δεδομένου ότι έπρεπε να παρακολουθώ τα μαθήματα του σχολείου, να διαβάζω παράλληλα, να εργάζομαι και φυσικά να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις της οικογένειάς μου¨.
Η κα Κύρου ευχαρίστησε την οικογένειά της, τους συνάδελφους της, αλλά και τους φίλους της, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν κοντά της.

 

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα