Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Όταν η Θεοπούλα ετοιμαζόταν να πάει στον αγώνα με τη… «Γεωργία»

Ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με τη Γεωργία ξυπνάει αναμνήσεις από τη Θεοπούλα και τις επικές ατάκες της, όταν θα πήγαινε στο γήπεδο…. για τον λάθος λόγο!

Σήμερα στις 19:00 είναι ο μεγάλος αγώνας της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στη Γεωργία με στόχο την τελική φάση του Euro 2024 το καλοκαίρι στη Γερμανία.

Ο αγώνας της Εθνικής με τη Γεωργία «ξύπνησε» αναμνήσεις από τη σειρά Παρά Πέντε στο Mega όταν η Θεοπούλα και η κυρία Σοφία ετοιμάζονταν να πάνε στο γήπεδο για να δουν τις δύο ομάδες, με τη Θεοπούλα να νομίζει ότι στον αγώνα θα δει… τη Γεωργία, τη γυναίκα που έχει το περίπτερο απέναντι.

Θεοπούλα: Μα Σπύρο μου εμείς δεν χρειάζεται να ανακατευτούμε με τόσο κόσμο. Εμείς έτσι κι αλλιώς θα είμαστε με την Γεωργία.

Σπύρος: Τι;

Κα. Σοφία: Όχι Θεοπούλα μου, εμείς την Ελλάδα θα υποστηρίζουμε

Θεοπούλα: Ναι καλέ το ξέρω, αλλά εσύ δεν είπες πως θα πάμε στο γήπεδο με τη Γεωργία;

Σπύρος: Για κάτσε μισό λεπτό γιατί έχει ψωμί εδώ η υπόθεση. Δεν μου λες Θεοπούλα, που τα χεις και τετρακόσια, ποια Γεωργία λες εσύ;

Θεοπούλα: Που έχει το περίπτερο απέναντι.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα