EventsHighlightsΚοζάνηΠείτε μας εσείς

«Έτσι έμαθα ότι δεν υπάρχει Άι-Βασίλης» 5 πονεμένες ιστορίες αναγνωστών του kouzounews.gr

Eσύ πώς και πότε έμαθες ότι δεν υπάρχει Άι Βασίλης;; 5 μεγάλα πλέον παιδιά έστειλαν στο kouzounews.gr τις πονεμένες ιστορίες τους για το πώς ανακάλυψαν ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης! 
Πάμε να τις δούμε:

Ιστορία 1

Θα την χαρακτήριζα μια παράξενη Παραμονή Χριστουγέννων. Είχα μεγαλώσει αρκετά και είχα αρχίσει να υποψιάζομαι ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης (αν και δεν ήθελα να το πιστέψω). Κάνοντας τον ντεντέκτιβ λοιπόν εκείνο το βράδυ άφησα μια φωτογραφική μηχανή και ένα σημείωμα που έλεγε ” Άγιε Βασίλη, αν υπάρχεις βγάλε μία φωτογραφία για να σε δω”…. Όπως Καταλαβαίνετε η φωτογραφία αυτή δεν βγήκε ποτέ και έτσι οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν…!

Ιστορία 2

Ο τρόπος που το έμαθα ήταν αρκετά «βάναυσος» θα έλεγα. Ενώ είχαμε πάρει τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη και ενώ είχα στα χέρια μου πλέον την κουζίνα που είχε ζητήσει με όλα τα σιμπραγκαλα της, άκουσα να τη μάνα μου να λέει στο τηλέφωνο «Δεν ξέρεις πόσες ώρες μου πήρε να στήσω αυτήν την κουζίνα, του χρόνου μια Barbie και τέλος». Ήταν οι χειρότερες γιορτές της ζωής μου!

Ιστορία 3

Ήταν Παραμονή Χριστουγέννων… Εγώ, η αδερφή μου και τα ξαδέρφια μου, είχαμε σαν έθιμο εκείνο το βράδυ να κοιμόμαστε όλοι μαζί για να περιμένουμε ξάγρυπνοι τον Άγιο Βασίλη (άσχετα που μας έπαιρνε ο ύπνος από τις 9). Πριν κλείσουν τα σχολεία ο ξάδερφος μου ακούει από τους συμμαθητές του ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης και ότι τα δώρα μας τα φέρνουν οι γονείς. Μας το λέει και ξεκινάμε να ψάχνουμε όλα τα πιθανά σημεία που μπορεί να τα είχαν κρύψει, μέχρι που τα βρήκαμε στο Πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου. Το πόσο μεγάλη ήταν η απογοήτευση και η στεναχώρια δεν περιγράφεται!

Ιστορία 4

Έμαθα ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης με έναν ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο. Εκείνο το χρόνο, ο παππούς μου αποφάσισε να μου πει ότι δεν υπάρχει στ’ αλήθεια Άγιος Βασίλης. Μου είπε ένα παραμύθι με την ιστορία ενός αγοριού που ανακάλυψε την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη. Καθώς προχωρούσε στην αφήγηση, συνειδητοποίησα πώς ο Άγιος Βασίλης είναι μια ιδέα, ένα πνεύμα αγάπης που ζει στις καρδιές μας. Ο παππούς μου γύρισε και μου είπε ότι η πιο μαγική δύναμη του Άγιου Βασίλη είναι η ικανότητά μας να φέρνουμε χαρά και αγάπη στους άλλους.

Ιστορία 5

Ήταν ημέρες Χριστουγέννων, τα σχολεία είχαν κλείσει και περνούσα πολλές ώρες στο σπίτι! Εκεί που ψαχούλευα, όπως πάντα ντουλάπια και συρτάρια βρήκα το δώρο που είχα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας και δίπλα σε μια σακούλα μαζεμένα όλα τα γράμματα που έστελνα σαν παιδί. Η απογοήτευση που βίωσα εκείνη τη μέρα τη θυμάμαι μέχρι και σήμερα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα