Lifestyle Tips

Φέτα σαγανάκι με μέλι και σουσάμι

Υλικά Συνταγής

  • 400 γραμ. φέτα σκληρή
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 3 κ.σ αλεύρι
  • 2 φλ. σουσάμι
  • 1/2 φλ. μαυροσούσαμο
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • θυμαρίσιο μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το σουσάμι και το μαυροσούσαμο σε μπολ, που θα χρειαστούμε για την τηγανιτή φέτα σαγανάκι με μέλι και σουσάμι.

Κόβουμε τη φέτα σε κομμάτια. Ταμπονάρουμε στο αλεύρι, να μαζέψει τα υγρά του τυριού.

Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ. Βουτάμε ένα ένα κομμάτι φέτας και έπειτα το πανάρουμε στο σουσάμι.

Αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και βάζουμε λίγο στην κατάψυξη.

Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά να ροδίσει η κρούστα.

Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα