EventsLifestyleΚοζάνηΠαιδίΤοπικά Νέα

Φιλοπρόοδος Σύλλογος: «Ας πούμε όλοι μαζί παραμύθι απ’ την αρχή», της ομάδας ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, προσκαλεί όλους τους μικρούς και καλούς του φίλους, στην διαδραστική παραμυθοπαράσταση που παρουσιάζει η ομάδα ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο κι έχει τίτλο «Ας πούμε όλοι μαζί παραμύθι απ’ την αρχή»

Με σκηνικό ένα μεγάλο βιβλίο και με τη μαγική φράση «μια φορά κι έναν καιρό» τα παιδιά με οδηγό την αφηγήτρια και καλή μας φίλη Αγγελική Γουναρίδη, πλάθουν το παραμύθι και ορίζουν εκείνα την τύχη της ιστορίας.

Μια βιωματική και διαδραστική παράσταση για μικρά παιδιά με μεγάλη φαντασία που σκοπό της έχει τα να μυήσει στο μαγικό κόσμο του βιβλίου και να τους αποκαλύψει τη δύναμη που κρύβουν τα παραμύθια. Η ιστορία δομείται με τη μέθοδο Propp μέσα από ζωηρές εικόνες που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών και την αυτοσχεδιαστική δυνατότητα της αφηγήτριας

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, στις 8:30 το βράδυ

Στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων», στην κερασιά από κάτω.

Γενική είσοδος 5 ευρώ με το ανάλογο κέρασμα.

Με αφορμή την παράσταση, καλούμε τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν σε κίνηση αλληλεγγύης, προσφέροντας προσερχόμενοι, γραφική ύλη (τετράδια, μολύβια, στυλό κλπ.) για τα παιδιά του «δεκατιανού» που θα τα παραλάβουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς από το «Μαγαζάκι της προσφοράς» του Συλλόγου.

Χορηγοί:

• ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ

• ΚΑΦΕΣ “VARESINA” ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ

• «ΟΙΝΟΠΟΙΟΝ» ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ – ΤΑΒΕΡΝΑ

• Κ. & Χ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ – ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα