Αθλητισμός

ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: «Νίκη για να ανεβούμε ψυχολογικά και βαθμολογικά» ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Στο Λιτόχωρο ταξιδεύει η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης, για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. (Δημοτικό Στάδιο Λιτοχώρου 25.04 – ΩΡΑ 16:30 – ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ (LIVE STREAMING).
Μετά από το νικηφόρο παιχνίδι της Τετάρτης επί του Δία Δίου εντός έδρας με σκορ 2-0, οι ποδοσφαιριστές την Πέμπτη είχαν ευκαιρία να κάνουν αποκατάσταση, την Παρασκευή και το Σάββατο να συνεχίσουν τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα μας προέρχεται από νίκη και θέλει να συνεχίσει τη συγκομιδή βαθμών, προκειμένου να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Το ευχάριστο για τον Γιώργο Καραγκιολίδη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.
Το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ορίστηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
Α.Ε. Καρίτσας-Κοζάνη: Γιαννακός Γεώργιος, Τυριακίδης Νικόλαος, Μποζατζίδης Αθανάσιος (Μακεδονίας), παρατηρητής αγώνα Καραμπούλας Χρήστος (Πιερίας).
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνη ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγω αυστηρών μέτρων COVID απαγορεύεται η προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, μέτρα τα οποία σύντομα ελπίζουμε να αρθούν και να μπορούν να απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοι την νέα Κοζάνη ζωντανά στο γήπεδο. Έως τότε μένουμε σπίτι, με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19 και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας ομάδα ζωντανά.
Η ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει ότι η εκτός έδρας αναμέτρηση του Πρωταθλήματος, την Κυριακή 25/04/2021 και ώρα 16.30 με αντίπαλο τον ΑΕ Καρίτσας, θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το WEB TV της ΚΟΖΑΝΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους φιλάθλους από το παρακάτω LINK.

LINK ΑΓΩΝΑ
https://youtu.be/07vbxaT5bTE

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα