EventsHighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Funky Monkey: Τέσσερις bartenders απ’ όλη την Ελλάδα, ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Παγούνης (Dida) στην Three Cents στο Athens Bar Show

Τέσσερις bartenders απ’ όλη την Ελλάδα, ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Παγούνης (Dida) από το Funky Monkey στο Athens Bar Show!

Το Athens Bar Show επιστρέφει ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις στις 7, 8 & 9 Νοεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, καλώντας όλους τους bar lovers – επαγγελματίες ή μη – να απολαύσουν τα αγαπημένα τους brands ποτών και mixers, και να ανακαλύψουν τα τελευταία trends της bartending σκηνής.

Ένα από τα μεγαλύτερα events, που γίνεται μια φορά το χρόνο, κάθε Νοέμβριο, με επιλεγμένα άτομα. Στην Three cents έχουν επιλέξει τέσσερα άτομα από όλη την Ελλάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Dida!

Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διήμερο γεμάτο φυσαλίδες και μοναδικές γεύσεις με την υπογραφή αναγνωρισμένων bartenders από όλο τον κόσμο.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα