Γενικά

Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας “Μποδοσάκειο”: Γράψε λίγες λέξεις και συ…

Η εισβολή του κορoνοϊού στην ζωή μας έχει επιφέρει εκρηκτικές ανατροπές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας που συνοδεύονται από απώλειες τόσο ψυχικές , όσο και κοινωνικές, υλικές, οικονομικές αλλά το σημαντικότερο απώλειες των δικών μας ανθρώπων που στον αγώνα αυτόν δεν μπόρεσαν να βγουν νικητές.

Με σεβασμό και κατανόηση καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας που βίωσαν την σκληρή πραγματικότητα του COVID 19 , είτε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, είτε στο σπίτι μόνοι τους ή με την οικογένειά τους, αλλά και τους συγγενείς και φίλους αυτών που αγωνιούσαν για την πορεία της υγείας τους, να αφιερώσουν λίγο χρόνο και να μοιραστούν μαζί μας αποτυπώνοντας σε ένα χαρτί μέσα από λέξεις ή και ζωγραφιές ακόμα , σκέψειςσυναισθήματαφοβίες, αγωνίες προβληματισμούςπαράπονα αλλά και προτάσειςεπώνυμα ή ανώνυμα που βίωσαν και βιώνουν καθημερινά την δύσκολη αυτή περίοδο. Μαρτυρίες  που θα μας κάνουν να σκεφτούμε, να προβληματιστούμε, να παραδειγματιστούμε και που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι αλλά και καλύτεροι επαγγελματίες υγείας ενισχύοντας τον αγώνα μας με γνώμονα την προσπάθεια μας για  αρτιότερη φροντίδα και προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός Λευκώματος στο οποίο θα μπορέσουμε να αποτυπώσουμε όλη την πολύπλευρη εικόνα της ασθένειας μέσα από τα δικά σας μάτια και την δική σας μαρτυρία.

Τα κείμενα σας μπορούν να σταλούν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας  υπόψιν Κοινωνικής Υπηρεσίας Δ/ση: Θέση Κουρί  Τ.Κ  50200

Περισσότερες πληροφορίες: Κοινωνική υπηρεσία τηλ:2463351533

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα