HighlightsLifestyleΆνδραςΓυναίκα

Όλες οι κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου S/S 2024 στα Οπτικά Όρασις της Κοζάνης

«Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά, μέσα στο νεράκι πλέουμε αγκαλιά …» Ονειρεύεσαι βόλτες, διακοπές και ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από το ζεστό φως του καλοκαιριού; Έχεις τα δίκια σου…! Βέβαια μαζί μ’ αυτά, ήρθε η ώρα να σκεφτείς και το απόλυτο key – item του καλοκαιριού που θα συνοδεύει τις μέρες σου, θα σε προστατεύει από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες και θα απογειώνει κάθε σου εμφάνιση!

Η Χριστίνα Μυρωνίδου από το κατάστημα οπτικών Όρασις είναι εδώ να μας αναλύσει όλα τα eyewear trends που πρέπει να ξέρεις για το πιο must αξεσουάρ του καλοκαιριού που θα ολοκληρώσει την εικόνα σου!

Πάμε λοιπόν!

1) Vintage oval

Τα οβάλ γυαλιά ηλίου αποτελούν ένα από τα φετινά statements! Αν σε γοητεύει η vintage αισθητική, τότε αυτό το στυλ δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου, καθώς θα σου προσδώσει μία αίσθηση class & κομψότητας!

2) 70’s vibes

Τα oversized iconic τετράγωνα σχήματα εμπνευσμένα από τα hot 70’s έχουν, επίσης,
προβάδισμα! Μιλάμε για υπερμεγέθεις σκελετούς που καλύπτουν μεγάλο μέρος του
προσώπου κι εμάς μας αρέσουν πολύ, γιατί έχουν δυναμικό χαρακτήρα και προσδίδουν
μία νότα μυστηρίου ακόμη και στα πιο αυστηρά looks!

3) Σύγχρονα cateye

Κοκάλινοι ή μεταλλικοί, οι cateye σκελετοί βρίσκονται δυναμικά ακόμα στο προσκήνιο, στη μοντέρνα αυτή τη φορά εκδοχή τους , με ακόμη πιο έντονη γεωμετρία για να τονίσουν οποιαδήποτε δομή του προσώπου & να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα!

4) Παραλληλόγραμμοι bold & minimal

Παραλληλόγραμμοι σκελετοί είτε με έντονο πλαίσιο, είτε minimal φιγουράρουν σε πολλά πρόσωπα διασημοτήτων και αποτελούν αναμφισβήτητα μία από τις κυρίαρχες τάσεις του ‘24, ταξιδεύοντας μας στα δυναμική κουλτούρα των 90’s. Αν είσαι τολμηρός/ή μην ξεχνάς: The bolder the better!

5) Χρωματιστοί φακοί

Τα γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς είναι εδώ για να δώσουν μία groovy & ευχάριστη νότα όλες τις ώρες! Είναι stylish & ευκολοφόρετα, ακόμη και τις τελευταίες απογευματινές ώρες, όταν θα απολαμβάνεις άνετα, χωρίς να σε ενοχλεί το θάμβος, το δροσερό σου aperitif!

6) Retro στρογγυλά

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου αποτελούν μία διαχρονική επιλογή που κάνει θράυση και αυτή τη σεζόν, δίνοντας μια πιο retro αίσθηση & έναν sophisticated αέρα! Είναι αγαπημένα και μπορείτε να επιλέξετε από all time classic μαύρους σκελετούς, υπέροχες ταρταρούγες, διάφανους ή ακόμα να επενδύσετε σε ιδιαίτερους χρωματισμούς όπως πράσινο ή κεχριμπάρι!

7) Μάσκες & αθλητικό στυλ

Φουτουριστικοί, μεγάλοι ή πιο μικροί σκελετοί, με “μονοκόμματο” σχήμα ή έντονη καμπύλη σε πιο αθλητική γραμμή αποτελούν μία 90’s τάση που έχει κερδίσει έδαφος κι έχει φορεθεί ήδη από πολλά celebrity girls! Η ξαφνική τους δημοφιλία οφείλεται στο γενικότερο Y2K revival!

8) Εκκεντρικά σχήματα & χρώμα

Αν αναζητάς κάτι εκκεντρικό και ιδιαίτερο, τα γυαλιά με ασυνήθιστα σχήματα ή statement χρώματα θα είναι η τάση που σε ενδιαφέρει! Από ιδιαίτερες γεωμετρίες στο σχεδιασμό τους ή και με ιδιαίτερες χρωματικές λεπτομέρειες, το σίγουρο είναι ότι θα προσδώσουν μία αίσθηση πρωτοτυπίας στην εμφάνισή σου! Τόλμήσέ τα!

9) All time classic AVIATORS

Πάντα επίκαιρα και διαχρονικά τα αγαπημένα aviators δεν έφυγαν ποτέ από τις τάσεις, καθώς αποτελούν μία εύκολη επιλογή με μεγάλη δε απήχηση στο αντρικό κοινό! Θα τα βρεις με διάφορες παραλλαγές, είτε πιο στρογγυλεμένα, είτε πιο τετραγωνισμένα στο κάτω μέρος τους, καλύπτοντας τα περισσότερα σχήματα προσώπων!

Για πολλούς τα γυαλιά ηλίου αποτελούν κόσμημα για το πρόσωπο τους, απαραίτητο αξεσουάρ και κομμάτι της προσωπικότητας τους. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, στο κατάστημα Όρασις θα σε βοηθήσουν με αγάπη να διαλέξεις αυτό που σε αναδεικνύει & να σε κάνει να νιώθεις πάνω απ’ όλα όμορφα!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα