Γενικά

Γιατί όλοι μιλούν για τη viral διαφήμιση της Pantene που σπάει τα στερεότυπα- Δείτε τη διαφήμιση

Στο βίντεο της Pantene πρωταγωνιστούν 5 queer άτομα, μέλη της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, που μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες και μιλούν για την ενδυνάμωση και την ορατότητα, με τα μαλλιά τους να αποτελούν έναν ενωτικό συμβολισμό. Στο σποτ ακούγεται το τραγούδι «We are free», δηλαδή είμαστε ελεύθεροι, ενώ το σλόγκαν που το συνοδεύει είναι το «Ό,τι μαλλιά κι αν ονειρεύεσαι, είμαστε δίπλα σου». Στο σποτ προβάλλονται πέντε διαφορετικές ιστορίες καταπίεσης, που μοιράζονται πέντε άτομα, διαφορετικής ταυτότητας φύλου.

Αντιδράσεις για τη διαφήμιση της Pantene

Στο Twitter αρκετά ήταν τα θετικά σχόλια για τη διαφήμιση με χρήστες να υποστηρίζουν μεταξύ άλλων πως «πήγε την Ελλάδα 25 χρόνια μπροστά» ωστόσο αρκετά ήταν και τα αρνητικά σχόλια με χρήστες να υποστηρίζουν πως η διαφήμιση είναι υποκριτική καθώς η ίδια η εταιρεία κάνει δοκιμές σε ζώα, άλλοι χρήστες την χαρακτήρισαν “έκτρωμα”  γράφοντας ότι δε θα ξανά χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα