Συστατικά
- 250 γρ. τσένταρ, σε κομμάτι
- 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι
- 1 λίτρο κρέμα γάλακτος 35%, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/2 λίτρο ζωμό κοτόπουλου, σε θερμοκρασία δωματίου
- 150 γρ. mix τυριών
- πιπέρι
- αλάτι
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι
- σχοινόπρασο
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Σε ένα πυρίμαχο σκεύος 24×38 εκ. βάζουμε το τσένταρ, το κοφτό μακαρονάκι, την κρέμα γάλακτος, τον ζωμό, το τριμμένο τυρί, πιπέρι και αλάτι.
- Ψήνουμε για 30-35 λεπτά.
- Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και σερβίρουμε με πιπέρι και σχοινόπρασο.