ΥΛΙΚΑ
1 φρατζόλα ψωμί με προζύμι
½ φλιτζάνι κασέρι
½ φλιτζάνι ρεγκάτο
Για το βούτυρο αρωματισμένο με σκόρδο: 100 γρ βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Αλάτι
Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Αναμειγνύουμε το βούτυρο λιωμένο, με το σκόρδο, το αλάτι και τον μαϊντανό
Με ένα μεγάλο μαχαίρι ψωμιού κόβουμε το ψωμί διαγώνια ώστε να σχηματίσουμε ρόμβους χωρίς όμως να κόβουμε τη φρατζόλα ως κάτω
Ανοίγουμε με τα δάχτυλα τις σχισμές του ψωμιού και ραντίζουμε με το αρωματισμένο βούτυρο. Παράλληλα, γεμίζουμε τις εσοχές με τριμμένο τυρί
Αλείφουμε την επιφάνεια της φρατζόλας με το υπόλοιπο βούτυρο και τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο
Ψήνουμε για 20 λεπτά στο φούρνο να λιώσει το ψωμί. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5-10 λεπτά ακόμη