Γενικά

Η 1η συνάντηση διδύμων έγινε στα Τρίκαλα και οι εικόνες από τα πανομοιότυπα αδέρφια κάνουν το γύρο της Ελλάδας

Πανελλήνια συνάντηση διδύμων: Η πρώτη συνάντηση διδύμων της Ελλάδας έλαβε χώρα στα Τρίκαλα. Το συγκεκριμένο γεγονός διεξήχθη χθες (σ.σ. Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου του 2019). Ο χώρος που έλαβε χώρα η πρώτη συνάντηση για δίδυμα πανελλήνιας εμβέλειας ήταν στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου Τρικάλων.

Πανελλήνια συνάντηση διδύμων: Μερικά στοιχεία για το γεγονός

Η διάρκεια του event ήταν οκτώ ωρών, καθώς ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 19.00 το απόγευμα. Οι σχετικές με το γεγονός δράσεις ήταν πολλές, όπως πολλοί ήταν και οι διαγωνισμοί ανάμεσα στους παρευρισκόμενους. Μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν και ομιλίες ειδικών.

Ο Σύλλογος Διδύμων Τρικάλων ήταν η οργανώτρια αρχή του event. Όσον αφορά την ιδέα της πραγματοποίησης του συγκεκριμένου, γεγονότος, αυτή ανήκει σε δίδυμες Τρικαλινές αδερφές. Πρόκειται για τις Κατερίνα Φάλια και ΑΘανασία Φάλια, οι οποίες πρότειναν τη συγκεκριμένη ιδέα στο δήμο και εκείνος την έκανε πράξη, φέρνοντάς τη στα Τρίκαλα.

Η Κατερίνα και Η Αθανασία, ανέφεραν: «από παιδί με απασχολούσε, το τι συμβαίνει με τους άλλους διδύμους», εξήγησε η Κατερίνα Φάλια. Και επεσήμανε ότι είναι η ευκαιρία «να γνωριστούμε, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες».

Η ανταπόκριση δεκάδων διδύμων αδελφών όλων των ηλικιών ήταν συγκινητική. Μάλιστα, είχαν ντυθεί και με παρόμοια ρούχα. Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφερθεί πως το μεσημέρι έλαβε χώρα διαγωνισμός για τα δίδυμα με τη μικρότερη, αλλά και τη μεγαλύτερη ομοιότητα.

Δίδυμοι: Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα