LifestyleΓυναίκα

Η Efi D. μιλάει για τα 12 χρώματα της Sweet Talk!

Αγαπημένοι και αγαπημένες μου γεια σας,

Άλλο ένα καλοκαιρινό post, ή αλλιώς, παλετομανία και το καλοκαίρι. Οι αγορές παλετών καλά κρατούν κι εγώ συνεχώς βρίσκω άλλη μία που κάνει την καρδιά μου να φτερουγίζει (όχι από καρδιακό, από έρωτα).

Για μία από αυτές θα μιλήσουμε και σήμερα. Η Colourpop έχει κάνει πολλά λανσαρίσματα τους τελευταίους μήνες, αλλά ένα κατέκλυσε τα όνειρά μου. Η Sweet Talk είναι μια παλέτα με ροζ-κοραλί και λίγες γήινες αποχρώσεις, με την οποία μπορείς να κάνεις από ένα από neutral look, μέχρι το απόλυτο glam καλοκαιρινό look.

Περιέχει 12 χρώματα, εκ των οποίων τα δύο είναι πεπιεσμένα glittel. Είναι η πρώτη παλέτα της Colourpop στην οποία τα συναντάμε, καθώς επίσης είναι και η πρώτη φορά που έχουν βάλει super shock shadows σε παλέτα. Οι super shock shadows, για όσους δε γνωρίζουν, είναι άλλη μία ιδιαίτερη φόρμουλα σκιών και highlighter της Colourpop. Την ερωτεύτηκα παράφορα λοιπόν και θέλησα να την κάνω δική μου. Μετά από κάμποσα restock που έχασα, κατάφερα κάποια στιγμή να τη βάλω στο καλάθι μου και περίμενα με ανυπομονησία να έρθει στο κατώφλι μου. Σαν ήρθε, δεν έφυγε από το νεσεσέρ μου και ήταν μία από τις δύο παλέτες που πήρα μαζί μου στις διακοπές.

Η συσκευασία μιλάει από μόνη της. Σε ροζ τόνους, με ανάγλυφα λουλούδια, απλά πανέμορφη, χαίρεσαι να την κοιτάς. Άλλο ένα πράγμα το οποίο με κέρδισε όταν την πρωτοείδα.

Όσον αφορά τη φόρμουλα, όπως είπαμε και πριν συναντάμε νέες φόρμουλες, glitter, super shock shadows, αλλά και πεπιεσμένες πούδρες, το οποίο σημαίνει μέγιστη χρωματική απόδοση. Είναι πολύ πουδρένιες και βελούδινες στην υφή, οπότε υπάρχει και ανάλογο fall out, τίποτα όμως που δεν μπορείτε να σκουπίσετε, ή να απομακρύνετε μετέπειτα.

Τα μοναδικά αρνητικά που βρήκα είναι ότι καμια φορά γεμίζω glitter(σε αυτό μπορεί να φταίω κι εγώ, φημίζομαι για το πόσο ατσούμπαλη είμαι) όπως επίσης αντιμετώπισα και ένα μικρό θεματάκι με την πιο σκούρα σκιά της παλέτας, την Feel Free, η οποία κάνει λίγα μπαλώματα, οπότε θέλει προσεκτική και υπομονετική τοποθέτηση.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα γνωστά. Καταπληκτική απόδοση, εύκολη ανάμιξη των σκιών, πολλές επιλογές για looks και εντυπωσιακό αποτέλεσμα χωρίς πολύ κόπο. Θα σας την πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδικά αν είστε λάτρεις αυτών των αποχρώσεων.

Πωλείται στα 18$, πολύ καλή τιμή για 12 σκιές, 1,5$ ανά σκιά δηλαδή. Είναι cruelty free, το οποίο στηρίζουμε με μεγάλη χαρά και θα την πρότεινα τόσο σε αρχάριους, όσο και σε επαγγελματίες.

Εννοείται ότι η Sweet Talk της Colourpop είναι Efi Approved!

Αυτά λοιπόν από μένα για σήμερα. Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε το blog για να σας έρχεται ειδοποίηση για κάθε νέο post.

Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά σας φιλώ :*

Βρείτε την Έφη ΕΔΩ!

Instagram : efidsblog

Site : efids1.wordpress.com

Facebook : efidsblog

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα