LifestyleΓυναίκα

Η Efi D προτείνει “Το foundation του καλοκαιριού”

Αγαπημένοι και αγαπημένες μου γεια σας,
Μιας και ήρθε ο Ιούλιος και, σχεδόν, τα μέσα καλοκαιριού, σκέφτηκα πως είναι η ώρα να μιλήσουμε για κάτι που ακόμη κι εμείς οι λιπαρές χρειαζόμαστε σε μια δύσκολη ώρα, όπου το θερμόμετρο χτυπάει τους 40℃. “Ελαφριά” κάλυψη! Ταν ταν τααααααααααααααααααν! (δραματικό ηχητικό εφέ) Οκ, ίσως στο μυαλό μου να ακούστηκε καλύτερο…
Ελαφριά κάλυψη λοιπόν, γιατί υπάρχουν και μέρες που θέλουμε να βαφτούμε, αλλά αυτή η full κάλυψη μας κάνει να θέλουμε να βγάλουμε ένα ένα τα κύτταρά μας. Δεν έχετε νιώσει ποτέ μέσα στο καλοκαίρι ότι το μακιγιάζ λιώνει στο πρόσωπό σας;

Για να αποφύγουμε το φαινόμενο Τζόκερ λοιπόν, ήρθα σήμερα να σας μιλήσω για ένα προϊόν που έβαλα αμέσως στην καρδιά μου. Το είχα βάλει καιρό στο μάτι, όπως πολλά, άλλα και ήρθε η ώρα να το αγοράσω.
Γενικότερα έχω αρκετά ευαίσθητη επιδερμίδα, και έχω παρουσιάσει και μία τύπου φωτοαλλεργία, δηλαδή από την έκθεσή μου στον ήλιο πρήζομαι ενίοτε, με αποκορύφωμα μια χρονιά που αναγκάστηκα να κάνω ένεση κορτιζόνης για να ξεπρηστεί το πρόσωπό μου.
Εκείνη ήταν η χρονιά που συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η αντιηλιακή προστασία, ιδίως το καλοκαίρι, οπού ο ήλιος είναι λιγότερο επιεικής από κάθε άλλη χρονική περίοδο.
Το προϊόν για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα είναι η CC Cream από It Cosmetics, η οποία είναι πολύ γνωστή και στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Έχει ψηφιστεί από το κοινό του Allure(γνωστό περιοδικό του εξωτερικού) ως η καλύτερη CC Cream και είναι best seller της εταιρίας.
Πολλοί ρωτάνε συνήθως τι σημαίνει το CC; Το CC είναι αρχικά για το Color Correcting, δηλαδή τη διόρθωση χρώματος. Μία CC Cream, προσφέρει μία ομοιομορφία στο πρόσωπο και λίγη περισσότερη κάλυψη, σε σχέση με μία BB Cream, λιγότερη κάλυψη όμως από ένα foundation.
Η συγκεκριμένη CC Cream προσφέρει:
Ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο, σε συνδυασμό με αψεγάδιαστη κάλυψη χωρίς όμως να σπάει ή να “μαζεύει”
Μειώνει/απαλύνει την εμφάνιση ατελειών όπως είναι οι κοκκινίλες, οι πόροι, τα μαύρα στίγματα και οι γραμμές έκφρασης
Υψηλής απόδοσης συστατικά κατά της γήρανσης όπως κολλαγόνο, νιασίνη(βιταμίνη Β3), πεπτίδια και αντιοξειδωτικά.
Εκτός από όλα αυτά που προσφέρει, διατείνεται ότι σου προφέρει 7 προϊόντα σε 1, τα οποία είναι:
1. Foundation πλήρης κάλυψης
2. Αντιηλιακό με 50+ δείκτη προστασίας κατά της UVA και UVB
3. Διόρθωση χρώματος
4. Ενυδατικό, αντιγηραντικό serum
5. Βάση για την εξαφάνιση των πόρων
6. Concealer
7. Ενυδατική ημέρας
Κάπου εδώ θα ήθελα λίγο να μιλήσουμε για την UVA και UVB ακτινοβολία, διότι πολλοί δεν γνωρίζουμε τη διαφορά και το τι προκαλεί η καθεμία στο δέρμα μας. Εν ολίγοις:
• Η UVA ακτινοβολία, παρουσιάζεται όλο το χρόνο και αντιστοιχεί στο 95% της υπεριώδους ακτινοβολίας που φτάνει στην επιφάνεια της γης. Την συναντούμε ακόμη και σε ημέρες με συννεφιά, αφού διαπερνά τα σύννεφα, το γυαλί και φυσικά την επιδερμίδα μας.
• Οι UVB ακτίνες δεν προκαλούν πόνο και μπορούν να εισχωρήσουν πολύ βαθιά, φτάνοντας τα κύτταρα της επιδερμίδας. Επειδή ουσιαστικά παράγουν ελεύθερες ρίζες, μακροπρόθεσμα μπορούν να αλλοιώσουν τα κύτταρα και να προκαλέσουν:

1. Φωτογήρανση: αλλαγή του προσανατολισμού της ελαστίνης και του κολλαγόνου, προκαλώντας χαλάρωση της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα την απώλεια σφριγηλότητας και την εμφάνιση ρυτίδων
2. Δυσανεξία στον ήλιο, που συνήθως ονομάζεται ηλιακή αλλεργία (κοκκινίλα, κνησμός, πολύμορφο εξάνθημα εκ φωτός)
3. Μελαγχρωματικές διαταραχές (χλόασμα, κηλίδες)
4. Εμφάνιση καρκίνου του δέρματος
Προσφέρει ένα ωραίο, ενυδατικό αποτέλεσμα, χωρίς να φαίνεται λιπαρό και αν σας αρέσει το ματ αποτέλεσμα, μπορείτε να περάσετε από πάνω το πρόσωπό σας με πούδρα (εγώ αυτό κάνω!). Έχει πολύ καλή κάλυψη, η οποία χτίζεται και μου θυμίζει αρκετά foundation, με πιο ελαφριά αίσθηση.
Η CC Cream της IT Cosmetics βγαίνει σε 12 αποχρώσεις, και πιστεύω πως μπορείτε αρκετά εύκολα να βρείτε τη δική σας. Εγώ είμαι στην απόχρωση Fair Light, αλλά έχω την Light επειδή πήρα ελάχιστο χρωματάκι.

Τη βρίσκουμε στο Cult Beauty και κοστίζει 31£. Εννοείται ότι είναι Efi Approved και σας προτρέπω να τη βάλετε στο καλάθι σας αμέσως!

Αυτά λοιπόν από μένα για σήμερα. Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε το blog για να σας έρχεται ειδοποίηση για κάθε νέο post.
Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά σας φιλώ :*

Πηγή :https://efids1.wordpress.com/

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα