LifestyleΓυναίκα

Η Έφη προτείνει: Essentials Body care!

Αγαπημένοι και αγαπημένες μου γεια σας,

Το σημερινό άρθρο είναι από τα πολύ πολύ αγαπημένα μου, κυρίως γιατί το brand αυτό το αγάπησα πολύ ξαφνικά. Γενικότερα, είμαι κάπως επιλεκτική με τις εταιρείες και τα προϊόντα που εμπιστεύομαι, αλλά όταν πρόκειται για μικρά brand και χειροποίητα προϊόντα, πείθομαι πολύ πιο εύκολα.

Το brand στο οποίο αναφέρομαι, ονομάζεται Essentials Bodycare και είναι ακριβώς αυτό που λέει. Φτιάχνει προϊόντα περιποίησης σώματος, τα οποία είναι αναγκαία για την επιδερμίδα και την περιποίησή μας. Την ιδρύτρια του brand αυτού, έτυχε να τη γνωρίζω από μία άλλη τοπική επιχείρηση και δεν ήθελα πολύ για να πειστώ.

Η ιδρύτρια λοιπόν είναι μια γλυκύτατη κοπέλα με αγάπη γι’ αυτό που κάνει και θεωρώ πως ο λόγος της επιτυχίας της είναι κυρίως αυτός. Απόφοιτη του τμήματος Αισθητικής & Κοσμετολογίας, έχει ασχοληθεί με την έρευνα για τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών και φυτικών σκευασμάτων στο δέρμα και τον ανθρώπινο οργανισμό. Έτσι δημιούργησε 3 προϊόντα:

1. Ενυδατική κρέμα σώματος

2. Scrub σώματος

3. Body mists

«Έπειτα από πολλή έρευνα και δοκιμές, δημιούργησα τα Essentials Bodycare, μια συλλογή απαραίτητη για την καθημερινή μας ρουτίνα. Προτεραιότητά μας, είναι η χρήση φυσικών, προς το δέρμα, συστατικών»

Τα προϊόντα της δεν περιέχουν parabens, mineral oils, ethanolamine και τα εκχυλίσματα που περιέχονται είναι 100% βιολογικής καλλιέργειας.

Οι ενυδατικές κρέμες είναι πλούσιες σε λάδι καρύδας το οποίο έχει πολλές ιδιότητες για το δέρμα. Είναι πλούσιο σε λαυρικό οξύ, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες. Σκοτώνει τους μύκητες που προκαλούν λοιμώξεις, παράσιτα, βακτηριακές μολύνσεις, επιδερμικούς μύκητες, ερεθισμούς του δέρματος και άλλες μολύνσεις.

Ας μιλήσουμε όμως λίγο για τα προϊόντα. Αρχικά, να αναφέρω ότι γενικότερα δεν χρησιμοποιούσα απολεπιστικά σώματος, διότι όσα είχα δοκιμάσει, δε με βόλεψαν. Το συγκεκριμένο όμως μου άλλαξε πλήρως άποψη, πράγμα το οποίο με έκανε να χρησιμοποιώ scrub σώματος και να το εντάξω στην εβδομαδιαία μου ρουτίνα.

Δεν είναι σκληρό στο δέρμα, αλλά ούτε και τόσο ήπιο ώστε να μην κάνει δουλειά. Η ζάχαρη που περιέχει σιγά σιγά λιώνει και τα αιθέρια έλαια που περιέχει αφήνουν το δέρμα ενυδατωμένο. Αν έχετε θέμα με ακμή σώματος, όπως εγώ, δεν προκαλεί ερεθισμούς, είναι τόσο έντονο όσο πρέπει για σωστή απολέπιση, και τόσο ήπιο, ώστε να μη “γρατσουνάει” το δέρμα.

Για την κρέμα σώματος δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Ας αρχίσω με το ότι σαν σύσταση, δεν είναι ούτε υδαρή, ούτε πολύ πηχτή. Χρειάζεσαι μικρή ποσότητα και απλώνεται αρκετά, χαρίζοντας τρομερή ενυδάτωση. Είναι ιδανική για μετά το ξύρισμα και δεν προκαλεί τσούξιμο.

Η μυρωδιά είναι εκπληκτική και διαρκεί περίπου 2 ημέρες στο σώμα. Όσον αφορά τα ρούχα σας, η μυρωδιά μένει τόσο διακριτικά και διαρκεί παραπάνω. Με λίγα λόγια, βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα σε μία ενυδατική κρέμα σώματος. Αν χρησιμοποιήσετε το scrub σε συνδυασμό με την κρέμα, το αποτέλεσμα είναι απίστευτο!

Όσον αφορά τα body mists, τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, τόσο μέσα στο σπίτι αλλά και έξω. Η μυρωδιά διαρκεί περισσότερο από όσα body mist του εμπορίου έχω δοκιμάσει. Επίσης κάθε φορά που το φοράω, πάντα με ρωτάνε τι άρωμα φοράω και πάντα απαντάω περήφανα ότι δε φοράω άρωμα και κανείς δεν το πιστεύει.

Όλα τα προϊόντα βγαίνουν σε 12 μυρωδιές:

1. Πούδρα

2. White Musk Velvet

3. Μεθυστική Ορχιδέα

4. Καρπούζι

5. Φράουλα

6. Καρύδα-Βανίλια

7. Καρύδα

8. Μάνγκο

9. Sweet Vanilla

10. Τσιχόφουσκα

11. Ανανάς-Καρύδα

12. Πεπόνι

Η αγαπημένη μου με διαφορά είναι η White Musk Velvet, ειδικά εάν πρόκειται για κρέμα σώματος, αλλά για body mist η βανίλια είναι εξίσου εκπληκτική.

Σας συνιστώ και σας προτρέπω να δοκιμάσετε και τα 3 προϊόντα. Και μην ξεχνάτε, ότι στηρίζετε ένα μικρό και ελληνικό brand. Μπορείτε να τους βρείτε στο Instagram, με το όνομα @essentials_bodycare.

Εννοείται ότι όλα τα προϊόντα είναι Efi Approved!

Αυτά λοιπόν από μένα για σήμερα. Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε το blog για να σας έρχεται ειδοποίηση για κάθε νέο post.

Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά σας φιλώ

Δείτε τα υπόλοιπα άρθρα της Εφης εδώ: https://efids1.wordpress.com/

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα