EventsΓενικάΚοζάνη

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση, συμμετέχει στη δράση εθνικής εμβέλειας «21»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση, συμμετέχει στη δράση εθνικής εμβέλειας «21», την οποία διοργανώνει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», με Πρόεδρο την κα Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με αυτήν, τα Μουσεία όλης της χώρας, ανάμεσά τους και το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής και η Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης, θα προσφέρουν ελεύθερη είσοδο στο κοινό, κάθε 21 του μήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του εορταστικού έτους 2021.

Ο κατάλογος των Μουσείων που συμμετάσχουν, θα δημοσιοποιηθεί στο site και στα social media της Επιτροπής.

Η ειδική σήμανση με το σήμα του εορτασμού έχει αναρτηθεί ήδη στην είσοδο και των δύο μουσείων της Εφορείας, όπως και στην επίσημη ιστοσελίδα της, ωστόσο το κοινό θα μπορεί να τα επισκεφθεί όταν οι συνθήκες της πανδημίας του covid-19 επιτρέψουν το άνοιγμά τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα