Κοζάνη Τοπικά Νέα

Η εκδήλωση «Γεύσεις Ποντίων» τελείωσε με τις πιο όμορφες εντυπώσεις !

Η εκδήλωση «Γεύσεις Ποντίων» τελείωσε με τις πιο όμορφες εντυπώσεις !
Μέσα σ’ ένα χώρο Πολιτισμού κάναμε ένα ταξίδι στον Πόντο με την συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου και τους αξιόλογους ομιλητές, χορευτές και χορωδούς να πρωταγωνιστούν!

Το αποτέλεσμα όλης της εκδήλωσης είναι δουλειά πολλών ανθρώπων που δουλεύουν αφιλοκερδώς και με περίσσια αγάπη για τον Πολιτισμό !

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΕΦΑ Κοζάνης , την κ. Χονδρογιάννη Αρετή και την κ. Χαρά Στυλιανάκου.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές μας τον καθηγητή κ.Θεόδωρο Κωνσταντινίδη , τον σεφ Γιάννη Γιαννίτσα και την παραγωγό κ.Ελένη Βασιλειάδου η οποία προσέφερε δωρεάν εδέσματα στον κόσμο!
Για τη χορωδία μας φρόντισε ο χοράρχης Στάθης Παρχαρίδης, στη λύρα ήταν ο Παρχαρίδης Κώστας, Σεβίλογλου Στέφανος, Αμοιρίδης Ανέστης, Τρικελίδου Σοφία και στο νταούλι ο Κώστας Σαββίδης.
Για το συντονισμού του τμήματος χορευτικού φρόντισαν οι Αφουξενίδης Τριανταφυλλος και Πατουλίδης Γιώργος.

Στην Οργανωτική Επιτροπή του Ευξεινίου Κύκλου ήταν, οι Γιάννης Τσιμπλίδης, Θεόδωρος Χατζηθεοδωρίδης, Τριαντάφυλλος Αφουξενίδης, Γιάννης Κωνσταντινιδης, Ελένη Παγκαλίδου και Έφη Κατσόγιανου – Τριανταφύλλου .
Ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ που πάντα είναι δίπλα μας για την καλύτερη προβολή των εκδηλώσεων μας!

Ο Ευξείνιος Κύκλος συνεχίζει δυναμικά !

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα