HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Η Εταιρεία Pitenis για το θάνατο του αδικοχαμένου Ιωάννη Καρολίδη

Αγαπημένε μας Ιωάννη, σου ευχόμαστε καλό παράδεισο.

Με βαριά καρδιά και βαθιά θλίψη, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου μας παιδιού αλλά και συναδέλφου, Ιωάννη Καρολίδη. Η είδηση του τραγικού ατυχήματος, αποπνέει θλίψη σε καθέναν από εμάς, καθώς χάνουμε όχι μόνο έναν αγαπητό συνεργάτη αλλά και έναν πραγματικό φίλο.

Ο Ιωάννης ήταν πραγματικά μια εξαίρετη προσωπικότητα, ένας αφοσιωμένος εργαζόμενος, ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Η προσφορά του τόσο στην εταιρεία μας όσο και στο γενικότερο περιβάλλον, ήταν ανεκτίμητη! Ήταν, για ‘μας, πολύ περισσότερο από ένας απλός συνάδελφος. Οι αναμνήσεις μας θα παραμένουν ζωντανές και θα μας εμπνέουν να μιμούμαστε τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα που τον χαρακτήριζε.

Είμαστε τυχεροί που είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και να συναναστραφούμε μαζί του. Ο χαμός του αφήνει ένα ανεπανόρθωτο κενό στον επαγγελματικό μας χώρο, αλλά και στις καρδιές μας. Θα μας λείψει η παρουσία του, η συνέπειά του, η πραότητά του αλλά και ο φωτεινός χαρακτήρας του.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στην οικογένεια του Ιωάννη. Ευχόμαστε να βρουν δύναμη και παρηγοριά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η θλίψη τους είναι και θλίψη δική μας, και είμαστε δίπλα τους.

Συνεχίζουμε την πορεία μας, κρατώντας τον Ιωάννη ζωντανό βαθιά μέσα στις καρδιές μας.

Αγαπημένε μας Ιωάννη,
σου ευχόμαστε…
καλό παράδεισο και καλή ανάσταση!

τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του,
η διοίκηση και το προσωπικό
της Αφοί Α. Πιτένης ΑΒΕΕ

 

Η κηδεία θα τελεστεί στη Ξηρολίμνη στις 17:00 (27/05/2023).

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα