Γενικά

Η οργισμένη ανάρτηση του νεαρού Σιατιστινού από την Άρτα, για το ρεπορτάζ που τον αναφέρει ως ένα από τα άτομα που έφεραν τον κορωνοϊό στο Δήμο Βοΐου

Επειδή γενικά είχα αποφασίσει να απ’εχω γενικά για ότι ανακρίβεια ακούγεται,που μέχρι και να διασωληνωμένος άκουσα ότι είμαι η υπομονή έχει και κάποια όρια ..

Εγώ μόλις πήρα τα αποτελέσματα πως είμαι θετικός στον κωρονοιο πήρα την απόφαση να το κοινοποιήσω δημοσίως για να προστατεύσω τα άτομα που έχω βρεθεί κ που έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου, ξέροντας ότι με αυτήν την δημοσίευση αυτόματα η οικογένεια μου θα μπει σε καραντίνα και όλες οι δουλειές να πάνε πίσω έχοντας προτεραιότητα την υγεία κ να προστατεύσουμε τους γύρω μας..

Και έχοντας περάσει αυτό το λούκι κ να έχω και το άγχος μν έχω κολλήσει τους γονείς μου κτλ να διαβάζω κ ότι μ ρίχνουν ευθύνη πως εγώ έφερα τον ιό στην πόλη και αλλά τέτοια..

Ίσως τον ιό να τον γέννησα εγώ γιατί στην αρτα δν υπάρχει ούτε ένα αρνητικό δείγμα και τα άτομα που ήμουν όλοι μέρα μαζί να έχουν βγει όλα τα τεστ αρνητικά..

Λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπο που είπε η που έγραψε αυτό το κείμενο γιατι ο δήμαρχος ανέφερε πως πρόκειται για προπαγάνδα ας βρεθεί αυτός που το έγραψε να μας δώσει μια εξήγηση..

Παρόλα αυτά εύχομαι ο κύκλος του ιού να σταματήσει εδώ και να μν ρίχνουμε ευθύνη από οποίο παιδί κ να ξεκίνησε κ να ευχηθώ καλη ανάρρωση στα παιδιά που νοσούν.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα