Γενικά

Η πανέξυπνη ιδέα ιδιοκτήτη καφετέριας στα Τρίκαλα για να μην χάσει τους καπνιστές πελάτες του

Καφετέρια στα Τρίκαλα: Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε προβληματισμό τόσο στους καπνιστές, όσο και στους μαγαζάτορες. Όσον αφορά τους δεύτερους, προσπαθούν να διατηρήσουν τον κόσμο τους. Μια καφετέρια στα Τρίκαλα μοιράζει κουβέρτες στους πελάτες της. Σκοπός είναι να μην κρυώνουν, όταν σηκωθούν και να καπνίσουν στους εξωτερικούς χώρους.

Η ιδέα παρουσιάζεται από το κατάστημα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ανάρτηση αναφέρει «Φέτος σας ζεσταίνουμε και με κουβερτούλες για τον καφέ ή το ποτό σας. Απλά ζητήστε να σας φέρουμε μία».

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Οι επαγγελματίες των καταστημάτων είναι ενθουσιασμένοι, διότι οι παραγγελίες για ανεμοφράχτες έχουν αυξηθεί κατά πολύ από την ημέρα που ξεκίνησαν, οι έλεγχοι. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων όπως εκείνος από την καφετέρια στα Τρίκαλα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επενδύσεις των αντικαπνιστικών χώρων των επιχειρήσεών τους.

Έτσι, οι πελάτες τους θα μπορούν να καπνίζουν, χωρίς να φοβούνται να μην τους επιβληθεί κάποιο τσουχτερό πρόστιμο. Μια εταιρεία από το Βόλο αναφέρει πως «Οι παραγγελίες για ανεμοφράχτες απλούς ή με ενσωματωμένες ζαρντινιέρες πέφτουν βροχή τις τελευταίες δύο εβδομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Μάλιστα, οι παραγγελίες που γίνονται, δεν αφορούν μόνο το νομό Μαγνησίας. Έχουν να κάνουν με επιχειρήσεις εστίασης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Μυτιλήνη. Οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να προστατεύσουν τους εξωτερικούς χώρους για να μπορούν οι πελάτες τους να καπνίζουν. Με λίγα λόγια, εξουδετερώνεται ο αντικαπνιστικός νόμος και τα πρόστιμά του.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα