ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Ηλίας Κάτανας: Λίγες ώρες πριν την επέτειο του ηρωικού ΟΧΙ, η Περιφερειακή Αρχή επιδεικνύει για άλλη μία φορά την ανοργανωσιά της και την έλλειψη σεβασμού προς τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές

Λίγες ώρες πριν την επέτειο του ηρωικού ΟΧΙ, η Περιφερειακή Αρχή επιδεικνύει για άλλη μία φορά την ανοργανωσιά της και την έλλειψη σεβασμού προς τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.
Με γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς να έχουν προετοιμαστεί για τις παρελάσεις όλες τις προηγούμενες ημέρες με ότι αυτό συνεπάγεται, η περιφέρεια αποφασίζει σήμερα το μεσημέρι και αφού έχουν κλείσει τα σχολεία να ενημερώσει πως στην αυριανή παρέλαση θα συμμετάσχουν μόνο σημαιοφόροι και παραστάτες.
Αποτέλεσμα οι γονείς να ενημερώνονται από τα ΜΜΕ, να πετάνε χρήματα που δεν περισσεύουν σε κανέναν για την προετοιμασία των παιδιών τους που τελικώς δεν θα παρελάσουν, οι καθηγητές και οι μαθητές να χάνουν χρόνο από τα μαθήματα τους και όλοι εμείς να αναρωτιόμαστε γιατί αυτή απόφαση δεν πάρθηκε τις προηγούμενες ημέρες αφού ήταν γνωστή η επιδημιολογική εικόνα στην περιοχή μας.
Την ίδια στιγμή όμως η ίδια περιφερειακή αρχή στην ήδη επιβαρυμένη περιοχή των Γρεβενών, αποφασίζει να διεξαχθούν κανονικά οι παρελάσεις, όταν στην επίσης «κόκκινη» Καστοριά η απόφαση είναι για περιορισμό της συμμετοχής των μαθητών δημιουργώντας τελικά σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας μία σύγχυση, έναν προβληματισμό και σε μία διαπίστωση επιλεκτικής τήρησης των μέτρων.
Ηλίας Π. Κάτανας
Περιφερειακός Σύμβουλος
π. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα