ΚοζάνηΟδηγός πόλης - ΠροτάσειςΤοπικά Νέα

Ημερίδα με θέμα «Προοπτικές στον πρωτογενή τομέα με φόντο το αρδευτικό Βόρειας Ζώνης» στην Αιανή

Ο Δήμος Κοζάνης διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης με στόχο την ανάδειξη των προοπτικών του πρωτογενή τομέα με φόντο το αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, 18.00-21.00, στο Πνευματικό Κέντρο Αιανής.
Βασικοί στόχοι της ημερίδας είναι η προβολή των νέων δεδομένων στον πρωτογενή τομέα, η αξιοποίηση πόρων και η πρακτική της συνεργασίας. Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας θα είναι οι Κωνσταντίνος Γρίβας, Πολιτικός Μηχανικός και Διευθυντής Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης, Γιώργος Τζίτζικας, Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός, αντιπρόεδρος ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, Σοφία Τσιολάκη, Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός, Στέλεχος Διεύθυνσης Πολιτικής Γης, Γιώργος Φραγκουλάκης, πρόεδρος ΤΟΕΒ Βελβενδού, Νίκος Κουτλιάμπας, πρόεδρος ΑΣΕΠΟΠ Βελβενδού και Κωνσταντινος Μπλιάτσιος, Γεωπόνος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γεωργικής Ανάπτυξης Α.Ε..
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα