LifestyleΓυναίκα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ηχηρό δημόσιο μήνυμα – «Καμία χαρτορίχτρα, καμία καφετζού δεν θα βοηθήσουν να χειραγωγήσετε ανθρώπους»

Με αφορμή τα θέματα της επικαιρότητας που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη και τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας αλλά και τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που ξεκίνησε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

Απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες που την ακολουθούν στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει οι γυναίκες να πιστεύουν στον εαυτό και τις αξίες τους, να θέτουν στόχους που να τις κάνουν ευτυχισμένες αλλά και να μην προκαλούν κακό σε άλλους προκειμένου να τις προσέξουν οι άνδρες που επιθυμούν.

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή».

«Καμία χαρτορίχτρα, καμία καφετζού και κανένας άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον εαυτό μας και στις αξίες μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύσουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε»!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα