Γενικά

Ηράκλειο: Ψηφοδέλτιο 98 εκατοστά για τις εκλογές – Η εικόνα που γίνεται viral

Η μάχη στο Ηράκλειο για τις επερχόμενες εκλογές κορυφώνεται, με ένα ψηφοδέλτιο να γίνεται θέμα συζήτησης στην πόλη και όχι μόνο. Αιτία το μήκος του, που φτάνει τα 98 εκατοστά…

Αίσθηση έχει προκαλέσει το ψηφοδέλτιο συνδυασμού στο Ηράκλειο, το μήκος του οποίου φτάνει το ένα μέτρο και περιλαμβάνει 148 ονόματα υποψηφίων. Στο σύνολό του ο συνδυασμός έχει περισσότερους από 400 υποψηφίους για το δημοτικό συμβούλιο και τα συμβούλια των δημοτικών κοινοτήτων του δήμου Ηρακλείου, που είναι ο μεγαλύτερος της Κρήτης.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σταυρούλα Κατσουλάκη, για το δήμο Ηρακλείου, κάθε συνδυασμός πρέπει να έχει ετοιμάσει 22 διαφορετικά ψηφοδέλτια.

Σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο του συγκεκριμένου συνδυασμού είναι 98 εκατοστά και αν είναι δύσκολο για κάποιον ακόμη και να το κρατήσει ανοιγμένο με τα χέρια του, το ίδιο ή και περισσότερο περίπλοκο θα είναι να βρει τους υποψήφιους της επιλογής του και να τους “σταυρώσει”.

Ιδίως για τους ηλικιωμένους ψηφοφόρους, η εκλογική διαδικασία με ψηφοδέλτια – σεντόνια μοιάζει σπαζοκεφαλιά για γερούς λύτες, εκτός εάν κάποιος έχει… προνοήσει πριν φτάσει στην κάλπη την ερχόμενη Κυριακή.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα