ΓενικάΚοζάνηΤοπικά Νέα

Καιρός: Επιστρέφει το καλοκαίρι – Μικρή άνοδος θερμοκρασίας

Μετά από αρκετές ημέρες, ο καιρός θα θυμίσει σήμερα, Πέμπτη, καλοκαίρι, καθώς θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα και με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Αντίνοος», ο καιρός θα βελτιωθεί σήμερα, αφού με εξαίρεση κάποιες πρωινές τοπικές βροχές σε Κρήτη και το απόγευμα στα ορεινά της βορείου Ελλάδας, θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα ανέβει ως προς τις μέγιστες τιμές και θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς (με εξαίρεση τις Κυκλάδες), αλλά οι άνεμοι θα παραμείνουν ισχυροί, από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως έως και 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Την ίδια ώρα, κύμα καύσωνα πλησιάζει την Ευρώπη και αναμένεται να «σαρώσει» τη Γαλλία.

Αναλυτικά ο καιρός

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

https://www.iefimerida.gr/

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα