Γενικά

Καιρός – Καλλιάνος: Το επόμενο Σαββατοκύριακο ίσως θυμίζει Ιούλιο

Την έκπληξή του εξέφρασε μέσω Facebook ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, για τις προβλέψεις των μετεωρολογικών μοντέλων για το επόμενο Σαββατοκύριακο

Την έκπληξή του εξέφρασε μέσω Facebook ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, για τις προβλέψεις των μετεωρολογικών μοντέλων για το επόμενο Σαββατοκύριακο (16-17 Μαΐού).

 

Όπως έγραψε στην σελίδα του ο γνωστός μετεωρολόγος, το επόμενο Σαββατοκύριακο ίσως να θυμίζει Ιούλιο, κάνοντας λόγο για «εμμονή των μοντέλων» που προβλέπουν ακόμα και θερμοκρασίες 40 βαθμών Κελσίου.

«Τρομερή εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι μετά τη θερμή εισβολή στις αρχές της νέας εβδομάδας (με 35°C την Τρίτη στα κεντρικά και νότια), επιμένουν τα προγνωστικά μοντέλα ότι έρχεται και δεύτερη πιο ισχυρή θερμή εισβολή στα τέλη της ίδιας εβδομάδας, με τον υδράργυρο το επόμενο ΣΚ για παράδειγμα να προσεγγίζει και τους 39-40°C», γράφει χαρακτηριστικά.

 

«Μέσα Μαΐου με 40άρια; Έχω πολλά χρόνια να το δω!» σχολιάζει υπογραμμίζοντας την στάση αναμονής για την επαλήθευση ή ανατροπή των προγνωστικών στοιχείων.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα