kallitexniko_gumnasio_koz
LifestyleΚοζάνηΠαιδίΤοπικά Νέα

Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης: Kατατακτήριες εισαγωγικές εξετάσεις επιλογής για μαθητές (Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου)

Από το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Βθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες: 9.00 π.μ. -2.00 μ.μ. θα διενεργηθούν κατατακτήριες εισαγωγικές εξετάσεις επιλογής για μαθητές της Β΄ Γυμνασίου, προκειμένου να καλυφθούν 13 θέσεις: (Εικαστικών: 4, Θεάτρου-Κινηματογράφου: 4, Χορού: 5) και για τους μαθητές της Γ Γυμνασίου, προκειμένου να καλυφθούν 3 θέσεις (Εικαστικών: 1, Θεάτρου-Κινηματογράφου: 1, Χορού: 1) του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης για το σχ. έτος 2020-2021.

Αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους μπορούν να κατατίθενται στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης (Ν. Κλείτος Κοζάνης) ή ηλεκτρονικά στο mail του σχολείου (mail@gym-kall-kozan.koz.sch.grμέχρι και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την βρουν στο site του σχολείου (:http://gym-kall-kozan.koz.sch.gr/wordpress/?page_id=266)

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο:

2461099875

Ο Διευθυντής

Γρηγόριος Αθ. Κοντός

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα