HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Κλείνει από σήμερα η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων- Μέχρι πότε

Από σήμερα, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 9:00 το πρωί, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Γέφυρα Σερβίων (Π.Ε. Κοζάνης).

Το μέτρο θα ισχύει μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου, καθώς ειδικό τεχνικό συνεργείο θα πραγματοποιήσει δοκιμές φορτίων για να αξιολογήσει την αντοχή και τη στατική επάρκεια του έργου.

Τι αλλάζει στην κυκλοφορία

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η απόφαση εντάσσεται στη διαδικασία μελέτης που αφορά τον έλεγχο της γέφυρας, καθώς και στις παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης που θα ακολουθήσουν λόγω των σοβαρών φθορών που έχουν εντοπιστεί. Οι δοκιμές θα διεξάγονται καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00. Μετά τις 15:00 η γέφυρα θα ανοίγει ξανά για τα οχήματα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία, κατά τις ώρες που η γέφυρα θα παραμένει κλειστή, θα διεξάγεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών.

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα