Γενικά

Κλοπή 37 τόνων πανάκριβου ελαιόλαδου στη Χαλκιδική, η ζημιά ξεπερνά τις 370.000 ευρώ

Το πρωί της Τρίτης, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιουργίας στον Πολύγυρο κατήγγειλε την εξαφάνιση σχεδόν 37 τόνων ελαιόλαδου.

Το πρωί της Τρίτης (03/10), ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιουργίας στον Πολύγυρο κατήγγειλε την εξαφάνιση σχεδόν 37 τόνων ελαιόλαδου.

Η καταγγελλόμενη κλοπή πραγματοποιήθηκε στους χώρους – αποθήκες που στεγάζεται το απόθεμα του Συνεταιρισμού, όπως και των μελών του, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Συνεταιρισμού. Τα μέλη του Συνεταιρισμού δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντίκρισαν άδειους τους πάτους των βαρελιών, καθώς η φερόμενη κλοπή αφορά σχεδόν 37 τόνους ελαιόλαδου, με τη ζημιά να ξεπερνά τις 370.000 ευρώ.

Η κλοπή φέρεται να πραγματοποιήθηκε από τον χώρο που φυλάσσουν οι παραγωγοί το λάδι τους. Στον Συνεταιρισμό εκτιμάται ότι είναι εγγεγραμμένοι περίπου διακόσιοι παραγωγοί της περιοχής.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού προχώρησαν σε μήνυση, καταγγέλλοντας το περιστατικό, ενώ αργά χθες το μεσημέρι, άτομα από το Διοικητικό Συμβούλιο κλήθηκαν να καταθέσουν στην αστυνομία για το περιστατικό, προκειμένου να εντοπισθούν οι δράστες.

Το τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, που έχει αναλάβει την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς την υπόθεση και τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η φερόμενη κλοπή. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνισθεί ο τρόπος με τον οποίον αφαιρέθηκαν οι τόνοι λαδιού.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα