HighlightsΓενικά

Κορονοϊός: 17 οι νεκροί στην Ελλάδα – Δύο νέοι θάνατοι σε Πάτρα κι Αθήνα

Δύο νεκροί μέσα σε διάστημα λίγων ωρών. Πρόκειται για δύο άνδρες, έναν στην Πάτρα κι έναν στην Αθήνα

Αυξάνεται δραματικά η λίστα των νεκρών από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς με διαφορά λίγων ωρών η χώρα μας μετρά άλλους δύο νεκρούς, οι οποίοι έχασαν τη μάχη τη Δευτέρα (23/3), που ανεβάζουν τον αριθμό στους 17.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι υπέκυψε ένας 64χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η γυναίκα του θανόντα ήταν στο γκρουπ που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους και υπήρξε η διασπορά του ιού. Πληροφορίες που ήθελαν να έχει αναπνευστικό πρόβλημα, δεν επιβεβαιώνονται κι αναμένεται το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν. Ο 64χρονος νοσηλευόταν για 11 μέρες σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, του χορηγήθηκε και αντιικό φάρμακο, ωστόσο, η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία τα τελευταία 24ωρα και τα ξημερώματα της Δευτέρας υπέκυψε.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι κατέληξε κι ένας 78χρονος άνδρας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 5:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν. Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε υποκείμενα νοσήματα με αποτέλεσμα να μην ανταπεξέλθει ο οργανισμός του.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα