Γενικά

Κορονοϊός: 38 νεα κρούσματα, 228 στο σύνολο – Νέα μέτρα

Στα 228 ανέρχονται πλέον τα κρούσματα κοροναϊου στη χώρα μας, μετά τα 38 νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν σήμερα, σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις. Τι δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία για τους ασθενείς. Συστάσεις να αποφευχθούν στο εξής οι εικόνες που παρατηρήθηκαν σε σούπερ μάρκετ.

 

Στα 228 ανέρχονται πλέον τα κρούσματα κοροναϊου στη χώρα μας, μετά τα 38 νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν σήμερα, σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις που κάνει αυτήν την ώρα ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

 

Τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στην Αθήνα, ενώ οι θάνατοι λόγω κοροναϊου είναι τρεις.

Από το σύνολο των κρουσμάτων τα επικίνδυνα λεγόμενα «ορφανά» κρούσματα είναι 22 και μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί 3400 δείγματα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, εξέφρασε την ανησυχία του για τον συγχρωτισμό που παρατηρήθηκε σήμερα στα σούπερ μάρκετ, ζητώντας από τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, ζητώντας να αποφεύγεται ο συνωστισμός όπου μπορούμε.

Σε νέα σύσκεψη για το ζήτημα που έγινε σήμερα, Σάββατο, στο Μαξίμου αποφασίστηκε ότι σε καθημερινή βάση, ξεκινώντας από αύριο, θα γίνεται στις 18.00 ενημέρωση των πολιτών από τον Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα