ΓενικάΧωρίς κατηγορία

Κορωνοϊός: Τα 5 SOS για την επιστροφή μαθητών Λυκείου-Γυμνασίου

«Δεν αγγίζουμε ποτέ μάτια, μύτη και στόμα, όσο και να νυστάζουμε την πρώτη ώρα» – Το βίντεο που ανήρτησε ο Κυριάκος.

Ένα βίντεο με τα 5 SOS για την επιστροφή των μαθητών Λυκείου-Γυμνασίου στα σχολεία που ανοίγουν εν μέσω κορωνοϊού, ανήρτησε στο Twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το αναλυτικό σχέδιο της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής, που ξεκίνησε τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 συνεχίζεται να εφαρμόζεται βήμα – βήμα.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον για να επιστρέψουν οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου, και των τριών τάξεων του Γυμνασίου στα θρανία. Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές της Γ’ Λυκείου επέστρεψαν στο σχολείο τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020. Το Υπουργείο Παιδείας έχει φροντίσει να γίνουν όλες οι απαραίτητες απολυμάνσεις και να είναι διαθέσιμα αντισηπτικά. Σημειώνεται ότι υπάρχει ειδική μέριμνα για τις απουσίες μαθητών, που δεν θα πάνε στο σχολείο καθώς στην οικογένειά τους υπάρχει άτομο που ανήκει στις «ευπαθείς ομάδες».

«Αύριο πολλοί μαθητές επιστρέφουν στο σχολείο. Με κανόνες, με προσοχή και γνωρίζοντας πώς να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Μένουμε ασφαλείς και στο σχολείο!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την ανάρτηση του πρωθυπουργού συνοδεύει βίντεο για την επιστροφή των μαθητών της Α’ και Β’ Λυκείου, και του Γυμνασίου, με συμβουλές και οδηγίες για το πώς να μείνουν ασφαλείς και στο σχολείο.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα