HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Κοζάνη: Αναστέλλεται η λειτουργία της πισίνας στο Λιάπειο

Με μια σύντομη ανακοίνωση, ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες, ότι αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής στο Λιάπειο. Σύμφωνα με τον Δήμο, η παύση λειτουργίας οφείλεται σε προγραμματισμένο έλεγχο και εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων, με στόχο τη διασφάλιση της ασφαλούς και εύρυθμης λειτουργίας τους.

Η δεξαμενή θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεοτέρας, χωρίς να έχει δοθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια των έντονων αντιδράσεων που καταγράφηκαν τις προηγούμενες ημέρες, με γονείς, αθλητές και μέλη τοπικών συλλόγων να εκφράζουν την ανησυχία και τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση των εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ERTNews, πραγματοποιήθηκε και κινητοποίηση έξω από το Δημαρχείο Κοζάνης, με αίτημα την άμεση επίλυση των προβλημάτων και τη διασφάλιση της συνέχισης των προπονήσεων. Όπως επισημαίνεται, «το κλείσιμο της πισίνας αφήνει την πόλη χωρίς διαθέσιμη κολυμβητική δεξαμενή, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα κυρίως για τα αγωνιστικά τμήματα, τα οποία βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας για διοργανώσεις».   

Ο Δήμος αναμένεται να επανέλθει με νεότερη ενημέρωση μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων και των εργασιών συντήρησης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα