HighlightsΚοζάνηΠείτε μας εσείς

Κοζάνη: Καταγγελία μητέρας για επικίνδυνα καλώδια & εκτεθειμένα σίδερα σε παιδική χαρά

Οι ζωές των παιδιών κινδυνεύουν από τα γυμνά καλώδια και τα εκτεθειμένα σίδερα που υπάρχουν σε παιδική χαρά της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα μητέρα καταγγέλει ότι η παιδική χαρά στην οδό Παύλου Χαρίση, δίπλα από το 7ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης, είναι άκρως ακατάλληλη και επικίνδυνη για παιδιά.

Σκουπίδια (που πραγματικά είναι το τελευταίο πράγμα) σίδερα και επικίνδυνα καλώδια. Αυτή είναι η κατάσταση στη συγκεκριμένη παιδική χαρά!

Ζητάμε από το Δήμο Κοζάνης να επισκευαστούν άμεσα! Δίπλα σε όλα αυτά παίζουν μικρά παιδιά, υπάρχει ανοιχτή κολώνα της ΔΕΗ με γυμνά καλώδια που αποτελεί απειλή για τη ζωή των παιδιών της περιοχής.

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται η επικινδυνότητα της κατάστασης!

kouzounews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα