HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Κοζάνη: Μαζικά τεστ για τον κορωνοϊό αύριο Παρασκευή 16/10 από τον ΕΟΔΥ

Μαζικούς ελέγχους, τόσο στις μεγάλες πόλεις όσο και σε χωριά, αλλά και σε χώρους εργασίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 από τον ΕΟΔΥ, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού, που έχουν διαγνωστεί το τελευταίο διάστημα.

Αυτό επισήμανε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Ηλίας Τοπαλίδης, ο οποίος τόνισε ότι τα τεστ αυτά, ανάμεσα στα οποία θα είναι και τα γνωστά rapid test αντιγόνου, θα γίνονται δωρεάν σε όσους πολίτες θελήσουν να το κάνουν.

Στην πόλη της Κοζάνης όπως ανέφερε τα τεστ από τα ειδικά συνεργεία του ΕΟΔΥ θα γίνουν στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία Λασσάνη.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα, όπως ανέφερε ο κ. Τοπαλίδης αναμένεται μέσα στην ημέρα να βγει η σχετική ανακοίνωση, ενώ πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη, Γιώργου Κασαπίδη θα προχωρήσει στην προμήθεια σημαντικού αριθμού rapid test αντιγόνου για τη διάγνωση του κορονοϊού, τα οποία θα είναι στη διάθεση όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, έτσι ώστε να γίνεται πιο γρήγορη η ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων της covid-19.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα