ΚοζάνηΣτιγμιότυπα

Κοζάνη: Την πρώτη θέση στην κατηγορία “Ανεμογεννήτριες, Ανάπτυξη και Απασχόληση στην Ελλάδα κέρδισε ο Αποστόλης Παυλός με τη φωτογραφία του

Ανάμεσα σε χιλιάδες φωτογραφίες, η φωτογραφία του Αποστόλη Παυλού απο την Κοζάνη κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Ανεμογεννήτριες, Ανάπτυξη και Απασχόληση στην Ελλάδα”!

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας- ΕΛΕΤΑΕΝ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του φωτογραφικού διαγωνισμού που είχαμε κηρύξει, στα πλαίσια των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας 15/06/2023..

Με σχεδόν 350 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, ο διαγωνισμός στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, αναδεικνύοντας την ομορφιά και τη σημασίας της αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Τη νικήτρια φωτογραφία τράβηξε ο Thanasis Tzellos στο αιολικό πάρκο του Παναχαϊκού στην Πάτρα και στην κατηγορία “Ανεμογεννήτριες στον Ελλαδικό Χώρο από ψηλά (Αεροφωτογραφία)”.
Συγχαρητήρια Θανάση για αυτό το εξαιρετικό επίτευγμα!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Στην κατηγορία “Ανεμογεννήτρια στο Τοπίο – Το Τοπίο της Ανεμογεννήτριας”, επιλέξαμε τη σαγηνευτική φωτογραφία του Mihalis Konstantinidis τραβηγμένη στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Για την κατηγορία “Ανεμογεννήτριες, Ανάπτυξη και Απασχόληση στην Ελλάδα”, η νικήτρια συμμετοχή ανήκει στον Apostolis Pavlos, στο Άσκιο Κοζάνης.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Θα θέλαμε επίσης να κάνουμε μια τιμητική αναφορά στον Γιώργο Πολυχρονόπουλο, τον νεότερο συμμετέχοντα στον διαγωνισμό μας. Ο Γιώργος, μαθητής της τρίτης τάξης του δημοτικού, έδειξε τη δημιουργικότητά του «φυτεύοντας» μια μινιατούρα/παιχνίδι ανεμογεννήτρια (μεσαία) μέσα στο τοπίο της Βλαχοκερασιάς Αρκαδίας. Μπράβο, Γιώργο!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ένα ειλικρινές ευχαριστώ απευθύνεται στην αξιότιμη κριτική επιτροπή μας για την πολύτιμη βοήθειά της στην επιλογή των νικητριών φωτογραφιών. Η τεχνογνωσία και η αφοσίωσή σας συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία αυτού του διαγωνισμού.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!

Διαβάστε περισσότερα, εδώ: https://eletaen.gr/diagonismos-fotografias-2023-photo-gallery/

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα