Αθλητισμός

«Κοζάνη Τόπος να Ζεις»: Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής Μαλούτα υπεύθυνη για την αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» παρακολούθησε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την εξέλιξη της διαδικασίας σχετικά με την αναβολή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΦΣ Κοζάνη και ΠΟΤ Ηρακλής τόσο πριν όσο και μετά τη λήψη της σχετικής απόφασης περιμένοντας την επίσημη ενημέρωση εκ μέρους των εμπλεκομένων φορέων. Δυστυχώς μετά τις σχετικές ανακοινώσεις για μια ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε για την πλήρη ανικανότητα της δημοτικής αρχής Μαλούτα να διαχειριστεί ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας της.

Καθυστερημένες ενέργειες, παρανοήσεις, κουτοπονηριές, φθηνές δικαιολογίες, προσπάθειες υπεκφυγής και μετάθεσης ευθυνών, συνδέουν το παζλ της πλήρους αποτυχίας του κυρίου Μαλούτα και των συνεργατών του.

Από τις επίσημες ανακοινώσεις προκύπτει ξεκάθαρα ότι η ευθύνη λειτουργίας και αδειοδότησης του ΔΑΚ ανήκει αποκλειστικά στον ιδιοκτήτη του γηπέδου δηλαδή στον Δήμο Κοζάνης και η σχετική αδειοδότηση δεν εκδόθηκε έγκαιρα ξεκάθαρα γιατί δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από τον Δήμο Κοζάνης έτσι ώστε το γήπεδο να είναι κατάλληλο από άποψη τεχνικής και ασφάλειας για διεξαγωγή αγώνων τέτοιου επιπέδου και απαιτήσεων. Η δε άρνηση της Αστυνομίας για την διεξαγωγή του αγώνα και η ενημέρωση της Εισαγγελίας, σύμφωνα με το ΔΤ της Περιφέρειας, φανερώνει ότι ο αγώνας δεν υπήρχε περίπτωση να διεξαχθεί κανονικά ότι και αν ισχυρίζεται ο Δήμος Κοζάνης εκ των υστέρων και όσα τερτίπια γραφειοκρατικά και να χρησιμοποιούσε.

Δυστυχώς για εσάς και τους συνεργάτες σας κ. Μαλούτα η ανικανότητα δεν μπορεί να κρύβεται πάντα κάτω από το χαλί και να καλύπτεται από φιέστες και διθυραμβικά δελτία τύπου.

Τα μεγαλόπνοα σχέδια και οι ανακοινώσεις για την «πιο ικανή» διοίκηση που πέρασε ποτέ από τον Δήμο Κοζάνης καταρρίπτονται από την σκληρή πραγματικότητα που αδυνατείτε να διαχειριστείτε.
Επίσης δυστυχώς τις συνέπειες της απραξίας σας στην συγκεκριμένη περίπτωση τις υπέστησαν οι φίλοι της ομάδας μας και του ποδοσφαίρου στην περιοχή.

Ευχόμαστε κύριε Μαλούτα εσείς και οι συνεργάτες σας επιτέλους να σοβαρευτείτε και να αντιμετωπίσετε όλα τα θέματα με τη δέουσα ευθύνη και προσοχή και όχι ανάλογα με την προσωπική σας αξιολόγηση σε σημαντικά και ασήμαντα.

Κοζάνη 14/09/2023
Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα