HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Κοζάνη: Τραυματισμός 15χρονης από εκπυρσοκρότηση αεροβόλου

Στο Νοσοκομείο Κοζάνης μεταφέρθηκε μια ανήλικη εξαιτίας τραυματισμού της από αεροβόλο όπλο.

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα στις 4.15, όταν η 15χρονη επισκέφτηκε το σπίτι ενός φίλου της στην Καισαρειά Κοζάνης.  Για άγνωστους λόγους, -πιθανότατα κατά λάθος- το αεροβόλο όπλο που κρατούσε ο 14 χρονος εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της κοπέλας στην δεξιά ωμοπλάτη και στην κλείδα, πολύ κοντά στον πνεύμονα.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 15χρονη θα διεκομισθεί στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονικης για να υποβληθει σε επεμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός συνελήφθη αλλα λόγω της ηλικίας του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ θα σχηματισθεί δικογραφία για το περιστατικό του πυροβολισμο, με την κατηγορία περί όπλων και σωματική βλάβη από αμέλεια.Οι γονείς αναζητούνταν, ενώ συνελήφθη η μητέρα του παιδιού. Οι γονείς θα κατηγορηθούν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα