HighlightsΑθλητισμός

Κοζάνη: Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ που κατέρρευσε στο ΔΑΚ

Εκτός κινδύνου στο Μαμάτσειο ο προπονητής της Λάρισας που κατέρρευσε λίγο πριν τον αγώνα
Σοκ στο γήπεδο της Κοζάνης καθώς περίπου 20 λεπτά πριν ξεκινήσει ο χθεσινός αγώνας με την ΑΕΛ και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας σωριάστηκε στο έδαφος, πιθανότατα μετά από ανακοπή καρδιάς.

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δυο ομάδων, ο προπονητής τερματοφυλάκων των “βυσσινί”, Παναγιώτης Νάσης, σωριάστηκε στο έδαφος, πιθανότατα μετά από ανακοπή καρδιάς.

Άπαντες στο γήπεδο κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τον άτυχο άνδρα να διακομίζεται στο νοσοκομείο, έχοντας ευτυχώς τις αισθήσεις του.

Η έγκαιρη επέμβαση των ιατρικών επιτελείων, αλλά και η παρουσία ασθενοφόρου στο γήπεδο αποδείχτηκε καταλυτική. Σύμφωνα και με όσα αναφέρει το “ kozanimedia” στον Παναγιώτη Νάση έγινε ΚΑΡΠΑ, αλλά και χρήση απινιδωτή, με αποτέλεσμα να ανακτήσει τις αισθήσεις του. να αναφέρουμε ότι στο ΔΑΚ Κοζάνης έκαναν την εμφάνισή τους τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του

Ο 54χρονος προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας παραμένει υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο της Κοζάνης και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

kozanimedia.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα