LifestyleTips

Κρέπες καρμπονάρα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
  • Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο, τα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες, το μπέικον σε κυβάκια, 1 κ.σ. θυμάρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε. Σοτάρουμε 3-4 λεπτά μέχρι να πάρουν χώμα και μειωθεί ο όγκος από τα μανιτάρια.
  • Στη συνέχεια, σβήνουμε με το κονιάκ, την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
  • Μόλις πάρει μία βράση, αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε τους κρόκους, την παρμεζάνα, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Παίρνουμε 6 κρέπες, τις διπλώνουμε στη μέση και ενώνουμε τις δύο άκρες για να σχηματίσουμε μία θήκη και τις βάζουμε σε ειδικές θήκες για μάφιν.
  • Γεμίζουμε κάθε κρέπα με 1 κουτάλα από τη γέμιση. Πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά και 1 κ.σ. θυμάρι.
  • Ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
  • Σερβίρουμε με ρόκα.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα