Γενικά

Κρήτη: Ψαράδες έπιασαν γιγάντια βλαχοσφυρίδα

Ψαράδες στα Χανιά έπιασαν, από βάθος μεγαλύτερο των 80 μέτρων, ένα γιγάντιο ψάρι. Προσπαθούσαν να το βγάλουν για 15 λεπτά.

Ένα τεράστιο ψάρι που ανήκει στο είδος του βλάχου και πιθανότητα είναι βλαχοσφυρίδα έβγαλαν από βάθος μεγαλύτερο των 80 μέτρων Χανιώτες ψαράδες, από τον κόλπο της Κισάμου, στα Χανιά Κρήτης.

Μιλώντας στο zarpanews, ο ψαράς Γιώργος Καζούλης περιέγραψε πώς κατάφεραν να το πιάσουν.

«Στα μισά της μέρας, ενώ τα ψάρια ήταν δύσκολα ρίχνοντας ένα πλάνο στα 25 μέτρα, πιάνω έναν λούτσο γύρω στα 800 γραμμάρια. Κατά τις 6 και μισή ένα 3κιλο φαγκρί χτυπά στα 165 μέτρα. Ενώ καταλαβαίνω ότι το ψάρι είναι καλό, ένα περίεργο σταμάτημα του ψαριού μού δίνει την αίσθηση ότι κάτι το κράτα ακίνητο για 3-4 δευτερόλεπτα», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν το έφερα πάνω το ψάρι είχε γρατζουνιές από μαύρο ψάρι. Πρόδωσε την ύπαρξη της βλαχοσφυρίδαςΠερίπου μετά από 15 λεπτά αγωνίας βγήκε στην επιφάνεια ο βασιλιάς του τόπου! Απίστευτο συναίσθημα να κρατάς ένα τέτοιο ψάρι στα χέρια σου«, είπε.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα