Αθλητισμός

Λουκέτο σε όλους τους συνδέσμους οπαδών ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το κλείσιμο των οργανωμένων συνδέσμων οπαδών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μέγαρο Μαξίμου.

“Κάθε ομάδα θα έχει έναν μόνο σύνδεσμο, με έδρα κάθε επίσημη ΠΑΕ” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης για τα μέτρα που θα λάβει προκειμένου να εξαλειφθούν τα περιστατικά οπαδικής βίας.

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη σύσκεψη με τον Τσέφεριν και τους «Big-4»

Η χώρα μας φιλοξενεί τον ευρωπαϊκό τελικό του Super Cup. Κανονικά ένα τέτοιο γεγονός θα έπρεπε να σηματοδοτεί μόνο την ειρηνική συνάντηση φιλάθλων από διαφορετικές ομάδες και χώρες. Όμως, δυστυχώς, πραγματοποιείται στη σκιά ενός πένθους επειδή έτσι το θέλησαν κάποιες εγκληματικές συμμορίες».

«Δυστυχώς συχνά και η στάση των συλλόγων, των συνδέσμων, ακόμα και του Τύπου, δεν προωθεί μία κουλτούρα συνύπαρξης. Απαιτείται η κινητοποίηση όλων», πρόσθεσε.

«Οι ένοχοι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν. Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, έχει κανόνες. Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν δέχεται υποδείξεις από άστοχη φωνή εκτός συνόρων, ακόμα και αν αυτή είναι επίσημη. Σε εθνικό επίπεδο όπως ορίζει ο νόμος οι λέσχες των οργανωμένων οπαδών θα κλείσουν. Κάθε ομάδα θα έχει έναν μόνο σύνδεσμο. Η αστυνομία θα έχει ουσιαστικό έλεγχο για να ελέγχει την είσοδο των οργανωμένων οπαδών».

«Κλείνουν οι λέσχες οπαδών, στην ΕΛ.ΑΣ. η είσοδος των οργανωμένων οπαδών στα γήπεδα»

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα