Η ExpoWedding 2024 επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά και φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 13, 14 και 15 Ιανουαρίου στο Βελλίδειο, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πολλά και μεγάλα δώρα αξίας πάνω από 17.000 ευρώ προσφέρουν οι επαγγελματίες που περιμένουν τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Ενδεικτικά, ένα νυφικό από τον οίκο νυφικών Glava by Pronovias group, 2 bachelor party σε σκάφος της εταιρείας YAKO SAILING, ταξίδι στην Βαρκελώνη για τα 2 άτομα από την MENTOR TRAVEL Specialists, ένα τριήμερο στην Ρώμη για δύο άτομα από την εταιρεία ανδρικών ενδυμάτων BIZZARO και πολλά ακόμη πλούσια δώρα περιμένουν τα μελλόνυμφα ζευγάρια.

Γνωρίστε τους επαγγελματίες του γάμου

Η ExpoWedding προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά διοργανωτές εκδηλώσεων, φωτογράφους, σχεδιαστές νυφικών, ανθοπώλες, και πολλούς άλλους εξειδικευμένους επαγγελματίες. Περισσότεροι από 85 εκθέτες συγκεντρωμένοι και πρόκειται, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, για την ιδανική ευκαιρία για τους μελλόνυμφους να βρουν το τέλειο συνεργάτη που θα κάνει τον γάμο τους μοναδικό.

Πηγή