Γενικά

Μακελειό σε σχολείο στο Βελιγράδι: 14χρονος σκότωσε 8 παιδιά και έναν φύλακα

Πρόκειται για μία τραγωδία πρωτοφανή για τα δεδομένα του Βελιγραδίου. Ακόμη 6 παιδιά και μία δασκάλα έχουν τραυματιστεί σοβαρά

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βελιγραδίου από την πολύνεκρη επίθεση μαθητή σε δημοτικό σχολείο, που άφησε πίσω της τουλάχιστον 9 νεκρούς.

Ένας 14χρονος μαθητής εισέβαλε στο σχολείο στις 08:40 πμ έχοντας μαζί του το όπλο του πατέρα του, άνοιξε πυρ  και αρχικά σκότωσε τον φύλακα, ο οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει. Στη συνέχεια άνοιξε πυρ, ρίχνοντας περισσότερες από 20 σφαίρες, κατά συμμαθητών και δασκάλων. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας σκοτώθηκαν 8 παιδιά.

Ακόμη 6 παιδιά και μία δασκάλα νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Ο δράστης συνελήφθη λίγο μετά τις 11:00, αφού περιφερόταν επί πολλή ώρα στο σχολείο οπλισμένος.

Σύμφωνα με σερβικά μέσα ο 14χρονος ήταν άριστος μαθητής, γιος γιατρού και δεν είχε απασχολήσει με επιθετική συμπεριφορά το σχολείο. Από συμμαθητές του περιγράφεται ως ένα ήσυχο και μοναχικό παιδί. Τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα