Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C στον αέρα.
- Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Τα λαδώνουμε, τα αλατοπιπερώνουμε, και τα βάζουμε σε ένα ταψί, με το κομμένο μέρος προς τα πάνω.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Αφαιρούμε τα μανιτάρια από τον φούρνο και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 180°C στον αέρα.
- Μοιράζουμε τη σάλτσα ντομάτας πάνω στα μανιτάρια.
- Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την πιπεριά Φλωρίνης.
- Βάζουμε πάνω από τα μανιτάρια τη μοτσαρέλα, την πιπεριά και τις ελιές.
- Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά, το μπούκοβο (προαιρετικά) και τη γραβιέρα.
- Βάζουμε τα μανιτάρια στον φούρνο και τα ψήνουμε για 10 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν ελαφρώς χρώμα.
- Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
akispetretzikis.com